sarahwithlove

Mycket som hänt

Kategori: Allmänt

Va ett bra tag sen jag skrev nu igen. Hade tänkt lägga ner men det e skönt att skriva av sig ibland.
Mycket har hänt på den här tiden både roliga och tråkiga saker.
Ulrika har varit och hälsat på mig i Sthlm och även så mamma & pappa. Emelie har också kommit hem nu. 
Har haft jättebra på grönan me alla underbara kollegor och vi åkte även på en kryssning den 25:e aug och den va helt galen. Sjukt underbar hehe ;)
Jag skulle egentligen sluta på grönan den 23:e men nu har dom ringt och förlängt min tjänst så jag får stanna kvar säsongen ut. Men just nu är jag i Sala för mamma har fyllt år så ska börja på torsdag.
Nu har jag skrivit om allt roligt iaf i korta drag. Men finns ju även tråkigheter som pengar och diverse problem.


Även med ett hjärta som väger tungt. När man tänker på en människa hela tiden men vet att man aldrig får något tillbaka. Den där förbjudna frukten som man drömmer om. Någon som på så kort tid kan betyda så mycket. Allt man vill är att just denna människa ska vara lycklig och få ut det bästa här i livet. Att den som har denna person som sin uppskattar den över allt annat och hoppas att denne verkligen vet vilken skatt den har hittat.
Skulle jag ha hunnit först hade jag nog aldrig släppt taget.
Om du läser detta vet du nog vem du är och hoppas du inte blir rädd för mig nu för din vänskap betyder väldigt mycket för mig. Jag är glad att jag träffat dig för du är verkligen helt underbar.
Tack för att du finns och hoppas att vi kommer hålla kontakten även efter sommaren.


Tack även alla andra underbara vänner nya som gamla och tack till familjen =)
Älskar er alla

With love//Sarah


Tårar, skam och lite glädje

Kategori: Allmänt

Mycket har hänt på bara några dagar. Det har involverat besvikelser, skam men som tur är har det även hänt roliga saker.

Första tråkiga är att jag missade min  pappas födelsedag pga att jag jobbade. Sen har man festat en aning för mycket.. gjorde något man hade sett fram emot och hade förväntningar på men så slutar det med katastrof och tårar. Även om jag inte är speciellt förvånad när man tänker tillbaka på hur min vanliga tur i speciellt denna situation alltid har sett ut. Det får en att börja tänka igen, börjar fundera på hur jag någonsin ska kunna lita på någon i just denna fråga.

Sen kom skammen, blev frågad om det var värt det.. svaret är ett stort NEJ. Ångrar att jag följde mina impulser som vanligt. I vanliga fall älskar jag att vara spontan och impulsiv men just denna händelse gick överstyr och va inte värd konsekvenserna. Dags att jag börjar tänka lite på vad jag gör innan jag bara rusar med i stundens hetta.

Trodde ju att det var bättre än vanligt men som vanligt hade jag fel. Jag är tydligen dömd att misslyckas inom denna kategori av livsöden.

Men glädje fick jag iallafall på jobbet igår när Lady Gaga spelade på Gröna Lund. Fick stå i Jetlinefoto och fick riktigt bra beröm för jag arbetade så bra. Så tack alla på grönan för att ni får mig att må bra och är så otroligt snälla och omtänksamma. Va 21 238 pers inne i parken den dagen. Det är inte direkt några.


Saknar dig Emelie hoppas du har en underbar tid på Gotland nu.. Nu är det bara ca en månad kvar tills vi ses..

Tack även en speciell person som verkligen fick mig att må bra i en deppig situation.. i en situation jag kände mig misslyckad i som vanligt.. dina ord om hur rolig, smart och bra jag är hjälpte verkligen.. tack för dom orden värmer än.
Du är en underbar människa. Har bara känt dig ca 3 månader ändå känns det som jag känt dig i evigheter.

With love// Sarah