sarahwithlove

Varför är man så komplicerad??

Kategori: Allmänt

Varför är jag så komplicerad?? Vill träffa någon men vågar inte, vill berätta att jag e intresserad men vågar inte. Vill ha någon att mysa med men vill vara själv. Älskar att vara singel men hatar att känna mig ensam. Vill ha någon att krama men vill inte vara fast osv. Varför funkar jag så här. Vet att flera gör det men det är jobbigt. Är rädd för förhållanden men vill samtidigt ha ett. Alla säger att det ger sig när man träffar den rätta. Men hur vet man att det är den rätta man träffar?? Känns inte alla rätt för tillfället i så fall?? Känner mig förvirrad.


With love// Sarah

Längtar!!

Kategori: Allmänt

Längtar efter en lördag ombord på Birka igen. Det va alldeles för länge sen sist. Älskar den båten och sen är det ju ett stort plus att Date uppträder också. Så ska vi fira mamma på samma gång. Ska bli grymt kul. Blir jag, Emma, mamma och Ulrika. Sen ombord kommer vi träffa Tina & Linn. Det ska bli rikitgt kul. Bara få festa loss, ha roligt och komma bort från den trista verkligheten ett tag.
Försöker träna pilates varje dag nu, då jag har ont i halsen och inte vill gymma pga det, så jag inte behöver känna mig allt för tjock till helgen. Nu vill jag att dom dryga överkilona ska bort.

Ska klippa mig på fredag också. Ska bli skönt att toppa håret efter sommaren sen klippa lugg. Äntligen ska jag få tillbaka min lugg. Har inte orkat fixat den under sommaren eftersom ddet var skönast att bara låta den vara.


Den frisyren jag tänkte fixa.
Nu är jag då långt ifrån lika snygg
som Rachele Brooke Smith men ändå.


With love// Sarah

Dax att lägga på!!

Kategori: Allmänt

Nej nu lägger jag ner. Man kan inte säga att man måste träffa någon men inte ta sig tiden att göra det. Är man så desperat efter en människa så ser man till att planera in en träff i god tid och då säger nej till allt annat som dyker upp (om det inte är något riktigt viktigt iof men då måste man förklara det också.) Jag är inte den som bara sitter leendes och väntar. Nej jag orkar inte det, jag lägger ner. Finns viktigare personer i så fall att lägga ner tid och energi på. Om en person inte bryr sig så mycket om mig orkar inte jag bry mig tillbaka. Att lägga ner energi på någon eller ta sig tiden att göra det är inte en enkelriktad väg. Är det så så tröttnar den ena kan jag garantera. Jag är nu den som tröttnat. Tänker inte vara någon som fungerar som tidsfördriv när man inte har annat för sig, tänker inte stå och låtsas att det är ok. 

Min tid är till för dom som bryr sig. För dom som ser mig som en härlig och bra människa, dom som vill umgås med mig. Inte för dom som tror att dom kan umgås med mig bara på deras villkor. Någon dom kan bolla med hur som helst och tar mig för given. Det kan jag säga direkt att sådant går inte med mig. Orkar inte längre.

Man ska inte behöva leta upp en tid då man hinner vara med mig. Tvingar inte någon. Vill inte att det ska va ett tvång att umgås med mig. Hitta någon annan i så fall. Jag vill ju inte vara någon kraftanstränging. Bara att dom som ska umgås med mig verkligen vill det för att dom tycker om mig. Så sluta leta efter ledig tid, det är förgäves. Det som har hänt är nog till det bästa. För nu vet jag att det är dax att lägga på. 



With love// Sarah

Nice!!

Kategori: Allmänt

Skönt nu har jag storstädat mitt rum. Har städat ur klädskåpet, dammat och torkat överallt, slängt massa onödiga saker jag samlat på mig, dammsugigt, skurat och bytit sängkläder. Så nu ligger jag här i ett skinande rent rum, med nya sängkläder & nyduschad. Helt underbart. Fick ont i ryggen dock av allt städande så har legat på min spikmatta och min spikkudde ett bra tag nu & njutit av tonerna från Winnerbäck. Önskar att man hade en snygg karl här istället som kunde ge mig en massage. Men det får jag lägga mig ner och drömma om nu.


I brist på en snygg karl får man taga det man haver ;)

Natti natti!!


With love// Sarah

Rolig kväll med tjejerna!!

Kategori: Allmänt

Jaha på kvällen va man hos Annika på Dildoparty. Det va sjukt kul. Köpte inget men man fick ju lite roliga tips. Va kul att få känna och kolla på alla roliga vuxenleksaker. Men en fundering bara.. Varför ska så många dildosar ha ett djur på sig?? Menar är ju inte så att man tänder på djur direkt. Kan det inte bara vara format som en hand med 2 fingrar pekandes uppåt eller något sådant?? Hmm en fråga som tåls att tänka på.

Nu är jag även så där tråkig och önskar att min drömprins dyker upp snart. Saknar att ha någon att somna och vakna brevid. Men samtidigt tänker jag ju inte ta första bästa. Vill ha någon som verkligen älskar mig för den jag är. Någon som kan skämma ut sig för mig, som tex ställa sig mitt på stan och sjunga "Sarah" för mig. Någon som är rolig och spontan, gentleman och verkligen visar sitt intresse för mig helt öppet. Får hoppas att han finns där ute nånstans.


With love// Sarah

Tips på billig ansiktsmask

Kategori: Allmänt

Har kört den själv många gånger nu. Har slutat köpt ansiktsmasker. Denna är ju mycket billigare.
Man blandar helt enkelt bara honung och pressad citron. Om man vill ha lite mer peeling effekt smular man bara ner havregryn i. Billigt och bra och funkar bra på torr problemhy.




With love// Sarah

Winnerbäck for President!!

Kategori: Allmänt



Jag och Emma de Jong åkte in till Sthlm i måndags för att se Winnerbäck vid Långholmsparken. Och shit vilken konsert sen. Fick ju sån tur med vädret också. Vi satt först och drack öl/cider medan dom andra banden spelade sen när det va dax för Winnerbäck ställde vi oss vid scenen. Vi hade fått VIP band men utnyttjade dom inte eftersom det var så trångt och lerigt. Så vi stog där det var lika lerigt men lugnare. Säger bara det: "Lasse är bäst!!" Första gången jag såg honom live och det är garanterat inte sista gången. Och vilket avslut sen med fyrverkerier. Lär vara omöljigt för någon annan artist att slå det avslutet.




Sen drog vi in till Anchor och drack vidare. Eric kom dit ett tag också sen när han gick kom Alex. Det var riktigt trevligt men synd bara att Emma mådde dåligt. Sjuk precis när vi skulle till Sthlm men som tur va så kämpar hon alltid på ändå och det blev en lyckad kväll.

Sen satt vi utanför McDonalds och väntade på första tåget hem. Hade tur för det kom en jättetrevlig kille förbi och frågade om vi ville följa med in i värmen ett tag på en kopp kaffe. Så vi följde med honom in till sin pub han ägde inte långt ifrån stationen. Så blev en kopp kaffe sen gick vi till stationen. Åhh vad skönt det var att få lägga sig i sin egen säng. Önskar dock att min säng bodde i Sthlm istället för Sala.


With love// Sarah

Färgat håret

Kategori: Allmänt

Jaha då har man färgat håret. Köpte en mörkbrun färg men den blev typ svart. Är faktiskt jättenöjd med resultatet iallafall.

Får ursäkta att jag är ful och osminkad på bilderna, men tänkte ni skulle få se resultatet.


Före




Efter



With love// Sarah

Seg!!!

Kategori: Allmänt

Blev alkohol och utgång igår iallafall. Satt hemma och drack lite vin. Uffe kom förbi sen lyckades jag även få med Annika. Men känns att man inte är 18 längre, blir ju toksliten efter en kvälls festande nu för tiden haha. Är så seg och trött nu. Det straffar sig att ha roligt. Men men det är ju kul på kvällen iallafall. Synd bara att det va Sala man gick ut i. Saknar Sthlm.




With love// Sarah

Bästa helgen ever!!

Kategori: Allmänt

Det är sjukt hur kul jag har haft denna helg. Fredagen 30/7-2010 ska minnas för resten av mitt liv. Började med att min kompis Alex Lamb skickade ett facebook mail till mig söndagsnatten och skrev att en kille skulle ringa mig på måndagen angående en show. Och mycket riktigt så ringde en kille och frågade om jag hade lust att showa med gruppen Look Twice på Stockholm Pride på fredagen. Självklart tackade jag ja. Så hade jag kontakt med Patrik Wincent från bandet hela veckan tills det tillslut va dax. Träffade honom och Eric Thyrell på fredagmorgon sen åkte vi för att köra soundcheck.

På kvällen klockan 20.00 va det dax att träffas igen och åka till festivalen som va vid Sjöhistoriska muséet. Sen var det dax att showa loss lite efter 22.00. Jag hade så sjukt kul där på scenen. Sen efteråt satt vi på VIP området och drack. Eric fixade in Alex dit lite senare också. Sen drog vi till Solidaritet där Alex hade fixat in sig på VIP listan så det va bara att gå förbi kön och gratis in. Då man var ensam tjej också så drack man ju gratis, köpte en mojito sen hade jag på nåt sätt alltid en ny öl i handen. Sen avslutades kvällen/morgonen med att jag, Alex & Hannes spelade kubb i Skanstull.


Patrik, jag & Eric =)

Räknade ut att jag varit vaken i minst 24h (08.00 fre - 08.00 lör typ) sen lyckades jag sova 3-4h haha. Men det va så värt det. Bästa dagen/kvällen/natten/morgonen i mitt liv. Tack alla inblandade och tack Alex för att du gav dom mitt nummer.


Vip bandet på Sthlm Pride ;) Naglarna fixade jag på Salong Stora Gatan i Västerås.
Kostade 400 kr och jag rekomenderar verkligen det stället. Jättetrevlig personal =)


Om ni vill se lite från uppträdandet är det här ända videon hittills.. Hoppas det kommer fler =)
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=10150217708990023


With love// Sarah