sarahwithlove

Årets första dopp!!

Kategori: Allmänt

Det har ju varit så grymt varmt senaste dagarna så jag var tvungen att bada på kvällen. Drog med mig Emma och syster till Måns Ols så tog vi alla tre årets första dopp. Hoppas det blir många fler nu.

 

With love// Sarah

Härlig midsommarhelg!

Kategori: Allmänt

Helt otroligt att det har varit sånt fint väder hela midsommarhelgen. Själva midsommarafton så åt jag först pizza sen sill hos mormor. Sen begav jag och syster oss till en fest i närheten där våra kompisar Madde, Emelie och Sofia va på.


Syrran, Sofia, Emelie & Madde =)


Det var jättetrevligt men drack lite för mycket kanske me tanke på att jag knappt hann sova och va grymt sliten när jag gick upp för att hinna med 11.10 tåget till Norrköping på midsommardagen. Men det var det värt för jag hälsade på Jacob och träffade även hans bästa vän Johan. Jag hade det riktigt trevligt med god mat, rödvin, ett par drinkar (bla en grymt god mojito, Jacob kan både laga mat och göra drinkar hehe) och riktigt roligt sällskap. Måste säga att Norrköping är en riktigt fin stad, va riktigt tråkigt att komma hem till Sala idag igen.

Nu sitter jag i min säng ovanligt tidigt för att vara mig. Men jag är så trött med tanke på att det har blivit alldeles för lite sömn nu i 3 dagar. För lite sämn men en hel del alkohol, klart man är sliten.


Men har varit en grymt bra midsommarhelg iallafall med underbart väder, god mat & dryck och underbara människor.





Ett par bilder på vackra Norrköping





With love// Sarah

Vill ha!!!!!

Kategori: Allmänt

Jasså idag är det alltså midsommarafton. Ska faktiskt ta det lugnt idag då jag är rätt fullbokad en vecka framöver. Så vill ha energi till att orka ha kul hela tiden.

Vill mest säga i detta inlägg att jag hittade ett par helt gudomliga skor i Glamours nyhetsmail. Ett par från Dolce & Gabbana som jag bara kan drömma om att få äga. Dom kostar nämligen 6 900. Vill ju ha dom, dom kommer va med i mina drömmar väldigt länge. 

Vill ju ha dom!!!!!!!!!!!!!




Glad midsommar allihop!


With love// Sarah

Undrar??

Kategori: Allmänt

Sitter och tänker på varför man oftast vill ha det man inte kan få?? Varför det förbjudna är så mycket intressantare och roligare än det tillgängliga. Undrar om jag är en människa som saknar moral? Känns som det iallafall.
Dom frågorna tåls att tänka på. Godnatt.


With love//Sarah

SOL!!!!!!

Kategori: Allmänt

Helt otroligt.. Efter den långa kalla vintern och den regniga tråkiga våren har sommaren äntligen kommit. Hoppas den har kommit för att stanna. Känner hur jag lever upp nu och hur alla bekymmer känns som bortblåsta. Man märker hur alla lever upp på ett helt annat sätt. Folk blir gladare och piggare och sätter sig på uteserveringarna för att njuta.

Jag och mamma åkte till Måns Ols för att sola. Låg där några timmar och såg att det var 20 grader i vattnet. Helt underbart. Sen gick vi till restaurangen för att ta en stor stark. Hoppas sommaren är här för att stanna. Förtjänar vi efter den långa, kalla och snöiga vintern vi fick lida med.




Älskar sommar och sol!!!!!!!!

With love// Sarah

Jaha, inte förvånad alls egentligen..

Kategori: Allmänt

Ja så blev man ju ditchad igen då i torsdags.. Förstår inte varför jag inte kan hitta en karl som vill vara seriös. Klart jag blev riktigt ledsen för denna karl verkade sjukt underbar och speciell (eller ok han är det men tyvärr så va inte jag rätt för honom, sånt är livet) men den lilla deprissionen är över nu tack vare underbara vänner och att jag kom på att det är hans eget misstag eftersom jag är en väldigt exklusiv människa. Lika bra att det inte blev något eftersom jag älskar singellivet och är fortfarande så ung. Lika bra att leva livet fullt ut nu medan alla möjligheter står utanför dörren. Hitta någon att ta det lugnt med hinner jag. Nu är det viktigaste mig själv och att jag mår bra och att jag hittar ett jobb jag trivs med (inklusive flyttar från Sala.)

Tråkigt som sagt att det inte funkade för han känns som någon tom jag skulle kunna spendera en stor del av mitt liv med. Men men, livet går vidare och detta blev ytterligare en erfarenhet som bara gjort mig starkare (och iof stärker en av mina svagheter då jag lär bli ännu mer skeptisk mot killar men ändå.) Men han är en helt underbar människa och jag hoppas verkligen att vi kan hålla som vänner istället, för sådana som du växer inte på träd det vet du.. Hoppas du läser det här.


Life goes on, and it's only gonna make me strong
Its a fact, once you get on board say goodbye cuz you can't go back
Oooh, it's a fight, and I really wanna get it right
Where I'm at, is my life before me, got this feeling that I can't go back

Wish I knew then what I know now
You held all the cards and sold me out
Baby, shame on you if you fooled me once,
Shame on me if you fooled me twice
You've been a pretty hard case to crack
I should've known better but I didn't and I can't go back

(Life goes on: LeeAnn Rimes.. Tycker den passar skapligt bra in på hur jag känner)


Som du sa, ingen av oss har gjort något fel och det har vi verkligen inte gjort heller. Eller ok jag gjorde fel att falla för dig kanske men det är mitt eget problem. Gillar dig sjukt mycket och vill att du ska få ut det bästa av livet och vet att du tar för dig. Du är en bra förebild och har lyckats med så mycket som jag skulle vilja vill göra (kanske just därför jag föll.) Menar det är inte lätt att få mig intresserad, och det lyckades du med genom att bara vara dig själv.. Grattis. Hoppas så att du verkligen menar att du vill umgås med mig som vän iallafall som du sa, annars får du ha ett underbart liv och jag önskar dig all lycka och välfärd.. Puss på dig..


With love// Sarah