sarahwithlove

Underbara juldag!!

Kategori: Allmänt

Hade en fantastisk juldag med ett underbart uppträdande med Look Twice. Dagen började med att åka tåg Sala-Kinna. En rätt rejäl vända. Först ett tåg Sala-Katrineholm, sen Katrineholm-Göteborg (underbara X2000) sen en buss Göteborg-Kinna. Tog drygt 6h. Det va underbart att jag träffade på Patrik när jag väntade på bussen så fick jag sällskap den biten iallafall. Otroligt skönt att få prata med någon efter ca 5h med bara en mp3. När vi var framme i Kinna så tog vi oss till Kinna krog för att soundchecka. Underbara ägare & personal på den krogen. Sen gick många av oss iväg för att äta och jag & Patrik skulle checka in på våra hotellrum. Sen hade man iallafall några timmar att bara ta det lungt och göra sig i ordning. Sen va det dags att gå upp på scenen strax efter 12. Det var ett härligt drag och det blev min bästa juldag någonsin. Tack vare Patrik Vincent, ägarna av Kinna krog och den duktiga personalen där. 


Utsikten från mitt hotellrum på Kinna stadshotell.



Sen på annandagen väntade en lika lång hemresa. Fast denna gång Kinna-Göteborg, sen Göteborg-Västerås och sen bussen hem till Sala. Så idag är jag helt slut efter allt resande men oj vad det var värt det. Tack alla inblandade.



Jag var tvungen att lägga ut bild på 2 av syrrans gamla skivor. På Top Dance 94 finns move that body på & på den andra skivan från 95 finns Feel the night, båda med Look Twice. Lite kul att när jag var 6-7 år lyssnade jag på dom låtarna och mimade. Nu har jag jobbat med Patrik från den gruppen två gånger. 



With Love//Sarah 



Café au lait

Kategori: Allmänt

Sitter och njuter av en god Café au lait som jag gjort själv. Eller ja jag kollade lite på ica.se på ett recept som fanns där, men det är ju så enkelt så man inte behöver något receot. Va bara 1 dl starkt kaffe och 2,5 dl mjölk som man skulle värma och vispa så det blev skum. Sen hade jag lite kanel på skummet. Riktigt gott.

 

With love//Sarah

4:e advent!!

Kategori: Allmänt

Så var det fjärde och sista advent redan. Skönt för jag ser faktiskt fram emot julhelgen för en gångs skull. Eller ja speciellt till juldagen men mer info om det kommer.
Nu kanske jag skulle röra på mig och börja städa lite.

Så var det 4:e advent då.

 



Fick ett jättegulligt "nattlinne" av syrran igår. Det är från New Yorker.

 



With love//Sarah

God mat hos mamma

Kategori: Allmänt

Jag och syster var hos mamma idag och åt god mat och blåbärspaj hos mamma. Skönt att bli bortskämd ibland hehe.
Så fick jag träffa min älskade Belle hemma hos henne också. Hon kan ju inte bo hos mig eftersom jag är allergisk.




Min älskade lilla yrvakna kisse <3



With love//Sarah



3:e advent

Kategori: Allmänt

Så va det alltså 3:e advent redan. Tiden går ju så sjukt fort. Men det betyder ju som sagt att julen snart är över iallafall. Så har något att se fram emot.

 

With love//Sarah

Usch & blä!!

Kategori: Allmänt

Fy säger jag bara. Jag mår allt annat än bra. Jätteförkyld och känner mig inte alls pigg. Men ändå måste jag upp till ett möte på arbetsförnedringen. Nej förlåt.. Arbetsförmedlingen heter det visst. Ska vara där klockan 9.00 för information om arbetsgarantin för unga. Tjoho!! Känns helt onödigt, kan dom inte skicka hem ett papper med information på? Jag kan faktiskt läsa. Är inte dum i huvet, har bara oturen att vara arbetslös som så många andra. Är det inte dags för dom att inse att man inte är lat, puckad och oduglig bara för att man är arbetslös? Är väl väldigt sällan det är personerna det är fel på kan jag tänka mig. Annars är Sverige verkligen ett land med väldigt många IQ befriade människor, tragiskt i så fall. Det har väl iallafall mest att göra med hur samhället ser ut. Vilka höga krav det är på utbildningar och erfarenhet (eller kontakter) det är idag. Visst nu kan jag ju inte skälla på arbetsförmedlingen egentligen för dom gör ju bara vad regering och rikstad bestämmer.

Men iallafall, jag känner mig för sjuk för att ta mig dit imorgon bitti men då måste jag sjukanmäla mig, ringa in till a-kassan och avanmäla mig för att sen gå in till arbetsförmedlingen och påanmäla mig igen så fort jag mår bra och det innebär att jag förlorar pengar. Det kan dom glömma. Släpar mig hellre dit och hostar och snorar mig igenom 45 min och smittar ner alla. Får hem och sova och kurera mig vidare när jag kommer hem istället.



With love//Sarah

I'm stupid!

Kategori: Allmänt

Lägger ut en sångtext på låten I'm stupid med Ana Johnsson som passar perfekt på hur jag känner just nu.


"I'm Stupid"


I`m stupid, you`re smarter
I`m stupid, thinking there`s a way
This could turn out right

I`m dreaming, you woke up
I should have known from the start
That you were never mine

Cause if I can`t make you love me
You`re out of reason to stay
Make it easy on yourself
Don`t worry `bout me
Can`t make you feel somethin you don`t

I`m crying, but don`t pity
I`m dying, but just walk away
It will be alright

Cause I was dreaming, but you woke up
And I`m gonna miss you but I
I`m gonna be alright

I`m stupid, you`re smarter
I`m stupid, thinking there`s a way
This could turn out right

Cause if I can`t make you love me
You`re out of reasons to stay
Make it easy on yourself
Don`t worry about me
If I can`t make you love me
You`re not the one here to blame
I will make it on my own
Don`t worry `bout me
Don`t worry `bout me
Don`t worry `bout me
If I can`t make you love me




With love//Sarah




När en sak är jobbig blir allt jobbigt!!

Kategori: Allmänt

Usch nu har jag gått och dragit på mig någon förkyldning igen. Eller igen och igen, den börjar bli värre igen. Efter två månaders till och från förkyldning så borde man väl få bli frisk tycker jag men det verkar dåligt med det. Inte konstigt att jag blir lite deppig igen. När en sak är jobbig blir allt annat också mycket jobbigare. Känner att jag tänker för mycket igen. Speciellt på att jag är så rädd att en person ska försvinna helt ur mitt liv samtidigt som det vore skönt om det blev så. Vet inte vad jag ska säga men det är drygt. Är nog mest arg på mig själv just nu.

Hoppas mitt liv vänder snart och att jag kan få lyckas med något iallafall. Just nu vet jag inte riktigt vad det är som driver mig framåt i livet men jag chansar nog på envishet, lite tro och att en liten gnutta hopp finns kvar i mig. Sen kärleken till och från mina vänner och familj.


Lite av varje finns kvar i mig ännu. Undrar bara hur länge till??


With love// Sarah

2:a advent

Kategori: Allmänt

Ja så har man hunnit med en till kryssning med Birka innan året tagit slut. Åkte på en med mamma och syster.
Och så nu har det ju även varit 2:a advent så räknar ner nu så julen äntligen kan va förbi. Men sen kommer ju ett stort problem.. Vad ska man göra på nyår??


Så va det andra ljuset tänt..



With love//Sarah