sarahwithlove

Kvalborg!!!

Kategori: Allmänt

Har hämtat ut biljetter till kryssningen med Cinderella på söndag. Äntligen ska man få se Date igen, längtar sjukt mycket. Sen gick jag till bolaget för att handla till idag och imorrn men hinner väl förbi en gång till imorrn hehe. Sen la jag mig 16 min i solariet för jag vill bli brun till kryssningen. Ska måla naglarna nu sen blir det att steka en snitchel och göra lite mos, sen en dusch sen dra iväg till Emma för att dricka lite cider. Måste ju köra en kvalborg i år ;)




With love// Sarah

Lugnt

Kategori: Allmänt

Har tagit det riktigt lugnt idag. På eftermiddagen var jag bara på stan och köpte dag & nattkräm till mamma samt en bag in da box Hidden Rock rödvin, ska ju ha lite jag också till maten sista april hehe. Va in till apoteket också för att köpa allergitabletter till mig själv, jävla pollen.
Sen cyklade jag hem till mamma där jag fick en kopp kaffe sen åt lite rester från igår, man tackar ju inte nej till gratis mat.

Hann in på H&M innan dom stängde, hade 20% rabatt där på underkläder och det va sista dagen idag.
Nu har jag precis druckigt en kopp te och ska sen bege mig till solariet innan det stänger hade jag tänkt. Måste bli lite snygg till söndag då jag ska på kryssning.




With love// Sarah

Ansiktsmask & dusch

Kategori: Allmänt

Idag tog jag cykeln hem till mamma för att sätta mig på hennes balkong och sola, men så klart hann jag bara sitta typ 5 min ute innan det blev mulet och kallare så fick gå in igen. Hoppas att det blir riktigt fint väder på fredag iallafall då det är Valborg.

Nu sitter jag här med en ansiktsmask och väntar på att skölja bort den. Känner mig jättevacker haha eller inte. Ska ta en långa varm dusch snart och sen sätta mig och kolla på Cougar Town och kanske äta lite popcorn, satsar på less fat när jag väl äter det för ska försöka bli smal till sommaren.


Ser ju inte riktigt ut sådär just nu men ändå haha ;P


With love// Sarah

Nya skor

Kategori: Allmänt

Gick upp på Eurosko idag med mamma efter hon slutade jobba. Dom har en kampanj med ta 3 betala för 2 par skor. Mamma hittade bara 2 par som hon ville ha så jag tog ett 3:e par. Jättesnällt för behövde inte betala något nu. Får betala tillbaka till henne sen ;)

With love// Sarah

Härlig måndag

Kategori: Allmänt

Låg och drog mig lite för länge idag kanske. Kom nämligen inte upp förrän 12. Men när jag kom upp va det bara att slänga i sig en tallrik mjölk & flingor, diska sen hoppa in i duschen. Hann slänga i mig lite kyckling och  tzatsiki efter det också.
Sen tog jag cykeln till Willys för att handla lite och kände då vilket otroligt härligt väder det är idag. Tyvärr hann det bli mulet men det är ju riktigt varmt. Så efter jag kom hem och lämnade varorna så tog jag en rejäl cykeltur med min mp3 och bara njöt av våren.

Är helt underbart att få vara hemma nu fast å andra sidan så vill jag inget annat än att få ett jobb. Har börjat söka praktikplatser nu så jag iallafall får ut och göra nånting och träffa nya människor. Helst byta stad också helt och hållet. Är så trött på Sala så det finns inte. Saknar alla vänner i Sthlm också. Lite tråkigt nu när Grönan öppnat och jag inte får träffa alla härliga gamla kollegor där. Men samtidigt känner jag att jag redan provat på att jobba där så nu är det dax för något helt nytt. Vill ha jobb nu så jag kan spara ihop pengar till en make up kurs jag vill ta. Och även så jag kan ha råd att köpa massa nya kläder och skor till sommaren ;)

Tänker på en viss person nästan hela tiden. Jobbigt men samtidigt härligt. Härligt att känna så här, men jobbigt att inte veta vad som kommer hända. Och att man nästan aldrig träffas. Men men hoppas att det går bra. Tar det som det kommer.




With love// Sarah





Deppig

Kategori: Allmänt

Vet inte vad det är med mig idag. Känner mig riktigt deppig. Mycket som ligger bakom i tankarna. En sjuk pappa, arbetslös, fattig, råkat ut för något drygt förkyldningsvirus, känner mig ensam. Nu skulle jag verkligen vilja ha en axel att gråta ut mot. Ha någon att krama om, någon jag känner mig trygg hos.

Vill byta stad, få ett jobb och hitta någon att tycka om.



With love//Sarah