sarahwithlove

Blä!!!

Kategori: Allmänt

Haft en riktigt dålig dag idag. Varit på riktigt dåligt humör och bara känt mig rent utav bitter. Menar är ju inte speciellt ofta jag inte är glad och har leendet på läpparna. Men idag har jag bara helt enkelt haft en riktigt dålig dag. Men sådana ska man väl få ha ibland. Det som får mig lite gladare iallafall är att jag ser fram emot att se Winnerbäck 9:e augusti med Emma sen kryssning med birka den 28:e och se Date igen.

Nu ska jag titta lite på sista säsongen av that´s 70's show sen sova och hoppas att morgondagen blir mycket bättre. Ska iallafall grilla hos Emma och dricka vin.


Så här har jag känt mig hela dan..



With love// Sarah

Tjoho!!

Kategori: Allmänt

Har hänt lite nu sen sist. Åkte till Stockholm tisdagen 29/6 för att shoppa lite och sen gå på grönan. Träffade några gamla kollegor från förra året och tog ngra öl med dom senare på kvällen. Sen gick jag och syrran runt lite mer i city innan vi åkte hem och jag fick äntligen tag i en soda stream, mitt bästa köp ever tror jag.

Sen på fredagen var jag med till Arlanda för att möta upp min bästa vän Emelie. Hon bor ju nämligen i Australien nu eftersom hon pluggar där. Har inte träffat henne på ett halvår. Så jag fick plats i bilen när hennes familj åkte kvart över 6 på morgonen. Det va så underbart att få krama henne igen. Sen när vi var i Sala igen så fikade vi lite hos hennes mamma sen åkte vi till månsan för att sola och bada sen gick vi ut till Norrmanska för att dricka lite öl. Lördagen grillade vi hos emelies pappa sen drog vi ut på statt, kommer dock inte ihåg något från krogen eftersom jag fick i mig på tok för mycket alkohol. Usch säger jag bara men tack och lov att Emma fanns där och hjälpte mig. Men hade ju jättetrevligt innan. 
Sen sov jag nästan hela söndagen. Man får lida för sina misstag säger jag bara. Men annars har jag haft en underbar helg och det är underbart att få träffa min älskade vän nu en månad iallafall.


Jag och min älskade vän Emelie.


With love// Sarah