sarahwithlove

Stockholm i mitt hjärta!!

Kategori: Allmänt

Åhh vad jag saknar sthlm nu. Tjatar om det varje dag, jag vet. Men seriöst jag klarar inte av Sala alls längre. Så liten tråkig stad med ett värdelöst uteliv & vill man shoppa är ju även det ett dött lopp.

Nä sthlm here I come. Är villig att sova på nåns soffa så länge det är i en lägenhet i den staden, och det är nån jag känner dock. Tills allt ordnar upp sig för mig menar jag. Nä får helt enkelt ta & hitta en rik karl där som kan försörja mig haha.



With love//Sarah

Eller hur?

Kategori: Allmänt

Sitter och funderar på en sak som verkar vettig.

Om du inte älskar så har du inte heller någon att förlora!



Eller hur??




With love//Sarah

Orkar inte vara sjuk!!

Kategori: Allmänt

Jaha så blev man sjuk idag igen. Hade det på känn eftersom jag kände mig krasslig redan igår. Åkte till skolan imorse iallafall eftersom jag kände mig pigg efter en alvedon. Men efter ca 2,5h i skolan kände jag hur jag började må sämre & sämre. Skrev ett litet prov då och märkte att jag blev mindre koncentrerad på vad jag skrev. Vi sitter i ett jättelitet klassrum, många elever & det finns ingen ventilation. Ändå satt jag och frös som en tok, fick sitta med halsduk, kofta, tjock stickad tröja & jacka men ändå skakade jag av frossa. Så det var bara att åka hem redan runt halv 11.

Jag som hade tänkt mig att sitta hemma framför teven och dricka ett par öl, men nej så blev det inte. Istället blev det att halvsova framför teven och knapra Alvedon & Bisolvon. Hoppas jag blir frisk snart.




With love// Sarah

Plugga.. Nej tack!!

Kategori: Allmänt

Usch nu är klockan rätt mycket och jag har fortfarande inte läst på till det lilla provet vi ska ha imorgon. Visst det är inom service så allt är ju självklart men orkar ändå inte läsa på. Jag och läsa till ett prov går inte riktigt ihop. Vill ha ett jobb nu, är verkligen en jobbmänniska, inte plugg.
Vill så gärna flytta till sthlm nu, blir galen i den här lilla staden där allt står stilla.


With love//Sarah

Jag undrar!!

Kategori: Allmänt

Jag undrar om jag skrämt iväg dig. Om jag nu på grund av min dumhet får lida. Jag tycker om dig men aldrig vågat säga dig det min vän. Och nu kan det vara för sent. Vad som än händer, ta hand om dig. Du förtjänar det bästa. Det är tydligt att det bästa inte är jag. Men jag önskar dig all lycka och hoppas vi ses nån gång igen.




With love// Sarah

Jaha nytt år!!

Kategori: Allmänt

Ja då var vi redan inne på den 3:e januari 2011. Vet att jag är några dar sen nu men tänkte här läga in ett litet kollage me bilder från några av mina absolut bästa minnen från 2010.



Magnus Betner i Uppsala, Thomas Järvhedens skiva signad, Utsikten från hotellrummet i Kinna, Peters hälsning till mig.
Nagelförlängning, Draken från Thomas Sabo som jag nu äntligen äger, VIP band till Winnerbäck, Patrik, jag & Eric på soundchecket till Pride.
Thomas Järvheden i Sthlm, backstage band till Pride, Lars Winnerbäck i Sthlm, Dates signade skiva.


With love// Sarah