sarahwithlove

En helg i Sala

Kategori: Allmänt

Jag och Maria åkte till Sala och stannade fredag till idag. Tänkte visa henne lite mer av stan men det va ju så dåligt väder så det blev inte av.
På lördagen firade vi mormor för hon fyller år imorgon. Så fick träffa min släkt på mammas sida. Har inte träffat dom flesta av dom på länge.
Så idag åkte jag, Maria, syrran, mamma & hennes karl till Västerås för att gå på Ikea och kolla runt lite. Sen släppte dom av oss på tågstationen så vi kunde ta tåget hem till Stockholm igen. Det är så skönt att vara hemma igen. Säger bara "Stockholm i mitt hjärta!!!!"
 
Min äldsta systers barn har blivit så stora =P
 
Så här kul har man på Coop i Sala med Maria & en frysbox XD
 
Syrran ville också va med XD
 
Va tvungen att sno en bild från Maria också.. Bara för att visa att vi två systrar är fullt normala ;)

Barbados på Cinderella!

Kategori: Allmänt

Åkte Cinderella nu i söndags för att fira Johanna & för att se Barbados. Har snott Marias video när PP sjunger låten Heaven. Grymt bra! Får gåshud när jag lyssnar på den!
 
 

"Att älska är att förlora kontrollen"

Kategori: Allmänt

"Men jag vet att det är med kärleken som med en stor damm: om man låter en spricka uppstå där vattnet sakta kan sippra igenom kommer snart vattenmassorna att spränga vallarna, och efter ett tag finns det ingen som längre kan kontrollera den våldsamma forsen.
Om fördämningarna brister tar kärleken över allt; då har det inte längre någon betydelse vad som är möjligt eller omöjligt, det har ingen betydelse om vi kan behålla den älskade vid vår sida eller ej - att älska är att förlora kontrollen.
Nej, nej, jag får inte låta den här sprickan uppstå. Hur liten den än må vara."
 
                 
Ur boken Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät av Paulo Coelho
 
 

Åhhhhhh hemska plats!!!!!!!

Kategori: Allmänt


Haha usch!!!!
 
With love// Sarah

Därför jag alltid har så mycket att säga

Kategori: Allmänt

With love// Sarah

En beundransvärd man..

Kategori:

Det kom in en man i butiken idag när jag stod själv. Han pratade bara engelska och började med att han är hemlös men ville inte att man skulle tycka synd om honom då han tyckte att han själv satt sig i den situationen då han åkte till Sverige för många år sen utan några som helst planer. Han hade klarat sig bra till en början men inte fått några jobb då han är en man på 55 som bara talar engelska. Han förklarade att han kommit på ett sätt att få pengarna att rulla in men det kommer dröja ett par år för han jobbar med att rädda regnskogen. Han hade några samarbetspartner som hjälper till med projektet bara det att han inte tjänar nåt på det än men vill satsa med projektet ändå för att det är någonting han verkligen tror på. Han tog fram en mapp och visade allt för mig & berättade om sin vision. Så för tillfället så säljer han tidningen Situation Stockholm för att ha råd med mat och frågade mig om jag ville köpa den av honom och att även för varje tidning han säljer så hjälper hans samarbetspartner till att plantera regnskog.
Jag va så imponerad och blev så tagen av hans livslust och att han kämpar för nåt han brinner för fast han inte har någonting själv. Bara hans rullväska han drog med sig.
Han visade även upp en annons om sig själv som kommer va med i nästa nummer av Situation Stockholm så jag måste köpa den.
Jag köpte naturligtvis tidningen av honom och önskade honom all lycka och välgång i livet. Han tackade och sa att det är ok och att allt kommer att ordna sig för han är bara i en svacka just nu.

Sån otroligt stark & inspirerande man som är nöjd med det lilla men satsar på det stora. Ingen människa har rört och förundrat mig så mycket som just han gjorde. Jag hoppas verkligen att man får se honom som miljonär om några år.
Alla mina lyckönskningar i livet till dig!

With love// Sarah

Motivation!!!!

Kategori: Allmänt

Så nu kämpar jag för att gå ner i vikt här.. Kollar på gamla bilder från förra hösten & det hjälper till vill jag lova ;)
Sen är jag så inne på att göra mig lite höstfräsch nu så ska färga & klippa håret också.. Träffade ju som sagt underbara Raymond som jobbar på Rinse på Östermalmstorg så han ska få fixa till mig hade jag tänkt =)
 

Den bilden ger mig motivation till att gå ner i vikt.. 3 kg ska bort!! Såg jag ut så förra hösten kan jag göra det igen ;)
 
Så där vill jag färga mitt hår =)
 
With love// Sarah
 
 
 

Lyxlunch ;)

Kategori:

Idag kände jag för att lyxa till lunchen lite innan jag ska till jobbet så det fick bli köttfärsfyllda paprikor ;) Mmmmm namnam ;)

With love// Sarah

Patricia & tatuering..

Kategori: Allmänt

Jobbade hela helgen sen på söndagskvällen drog jag, Maria & Sofie ut på Patricia för det va Mathias Holmgren som va DJ där & Maria ville gärna se honom & jag & Sofie är ju aldrig omöjliga att få med ut på party ;)
Vi träffade även underbaraste Raymond ute. Alltid kul att lära känna nytt folk.
 

<3
 

Maria & Mathias
 
Imorse (Måndag) när jag vaknade va jag skapligt nervös. Hade ju tatueringstid kl 13.00. Min första tatuering!!!!! Åhhh kommer det göra ont?? Jag kommer svimma!! Jag kommer gråta!! Alla dom tankarna gick runt i huvudet på mig. Jag hade sån panik hela vägen till tatueringsstudion sen när jag väl satt där i stolen, Amanda satt igång tatueringsmaskinen & ljudet gjorde mig ännu mer nervös. Sen när hon började dra första strecket började jag skratta. Va!!! Gör det inte ondare än så här?? & det här har jag gått & varit jättenervös för. Haha så nu har jag planerat att skaffa minst tre tatueringar till. Men är iallafall sjukt nöjd med att ha mitt stjärntecken på högra handleden nu. Det är nåt som betyder väldigt mycket för mig då om man läser om tvillingarnas stjärntecken så vet man exakt hur jag fungerar.. Tack till Amanda på No Limit Studios i Sundbyberg!!
 

Jag i tatueringsstolen
 
Färdigt!!!!!!!

.......

Kategori:

Ligger här & tänker på vilket svin jag kan vara. Kör mitt eget race på mina villkor. Vill bara ha det jag inte kan få bara för att jag ska få jobba lite för det blir mer sport då. Vem tror jag egentligen att jag är?? Ja du det vet tyvärr knappt ens jag själv. Försöker bli bättre som person men det skiter sig rätt ofta. Men en dag kommer väl även en sån som jag bli bättre. Eller kommer jag aldrig nöja mig med det jag har utan kommer jag alltid vilja ha mer?

"Ingen är egentligen så tuff & hård som du är" har jag fått höra. Men svaret är jo jag är det!! Taggarna utåt jämt pga många olika orsaker. Varför låta nån komma nära inpå sig när det bara betyder att den personen kan såra dig eller att du kan förlora personen?? Jag undviker sånt som kan göra ont.

With love// Sarah

Lite nervös!!

Kategori: Allmänt

Åh är lite nervös nu. Igår bokade jag en tid för att tatuera mig så nu måndag den 10 september ska jag bli märkt för livet. Spännande men pirrigt. Har ju velat haft tatuering i sex år nu så det är väl helt enkelt dax nu. Blir att göra tvillingarnas stjärntecken på högra handleden.
 
Men just i detta nuet håller jag på med att ta hand om mig själv med ansiktsmask & hela kittet. Samtidigt som jag plockar lite i lägenheten. Maria kommer hem imorgon!!!! Wohooo!!!!! Då slipper jag känna mig ensam hemma & så ska vi få riktig ordning i lägenheten.. Det behövs haha..
 
Min tatuering ska inte riktigt se ut så här men nåt liknande.
 
With love// Sarah

Om du letar efter nån..

Kategori: Allmänt

Om du letar efter nån..
Text: Melissa Horn
 
Om du letar efter nån som möter din blick
under täcket en söndag i  november
Om du letar efter nån som inte skäms för nåt
som är sig själv i  vad som än händer

Om du letar efter nån som går att lita på
Om du  letar efter nån som går att ändra på

Om du letar efter nån som är ärlig  och rak
som inte erkänner allt i efterhand

Om du letar efter nån som ger mer än den tar
och nån som gör dig glad
mer ofta än ibland

Om  du letar efter nån som går att lita på
Om du letar efter nån som går att  ändra på

Om du letar efter nån som följer med dig ut
en fredag kväll  på stan
Om du letar efter nån som säger mitt på ljusa dan
"jag är lycklig  med dig"

då ska du inte välja mig

Om du letar efter nån som går  att lita på
Om du letar efter nån som går att ändra på

Om du letar  efter nån som går att lita på
Om du letar efter nån som går att ändra på

With love// Sarah

Öhhhhhhh..

Kategori: Allmänt

Har inte bloggat på några dagar nu som Maria påpekade nyss så hon tyckte att jag skulle skriva nåt. Problemet är att jag inte har kommit på något intressant att dela med mig av. Men nu gav hon mig några förslag så here I go!!
 
Jag har flyttat ifrån lägenheten i Farsta Strand då den skulle säljas så nu bor jag hos Maria ute i Bro.. Långt bort från city I KNOW!!! Men närmare till jobbet i Jakobsberg vilket är passande nu när jag fått fler timmar i veckan på kontraktet där än vad jag hade så nu är jag inte extrapersonal längre vilket är väldigt skönt!!
 
Så va jag på min ena kollegas bröllop nu i lördags. Det va så vackert & trevligt och så va det riktigt god mat. Grattis till Johanna!!
 
Lite tråkigt nu bara då Maria är i Norrland hos sin familj så jag känner mig lite ensam men samtidigt lite skönt att få lite tid för sig själv ibland.
Men längtar tills hon kommer hem nu så vi kan få ordning på lägenheten för jag skämtar inte när jag säger att det är KAOS här hehe..
 
Nä nu ska jag sätta mig och spela lite Super Mario & resa tillbaka till 90 talet haha ;)
 
With love// Sarah