sarahwithlove

Hett värre!!

Kategori: Allmänt

Nu är det ju en ny dag så får skriva igår hehe.

Vaknade av att mobilens alarm ringde och det va dax att gå upp men ville hels ligga kvar en timme till minst. Så hoppade jag in i duschen och sen krånglade jag ännu mer me internet vilket fortfarande inte ville funka. Är så mycket skit med teknik asså. Sen va det dax att ta bussen. Hamnade på den lite senare bussen så kände mig lite smått stressad. Sen kom jag på tunnelbanan och fick vänta 8 min innan den skulle gå. Började få panik för får jätte tight att byta om när jag hamnar på den tunnelbanan. Sen åkte den äntligen och som tur var tar det ca 4 min till Karlaplan. Sen när jag kom dit va ju bussen där naturligtvis försenad minst 5 min. Så när jag kom till Grönan fick jag skynda mig till omklädningsrummen för att slänga på mig kläderna och fylla på vattenflaskorna. Stämplade in men då stog det att jag inte var schemalagd. Hmm konstigt började jag fundera. Får jag ta upp med min servicechef. Så skyndade jag mig till våran samlingsplats. Ingen va där och jag började bli orolig. Så fick gå till medarbetarservice och kolla schemat. FAN!!!!!!! Hade fått för mig att jag skulle börja 9.45 men det va 10.45. Jag va alltså på jobbet 1h för tidigt. Så jag gick och satt mig vid vattnet och solade och pratade först med mamma sen med Justina i telefonen. Sen va det dax att börja.

Fick stå i scenhjulet för första gången. Det var ju inte lite varmt där pga att solen lös in dom 3 första timmarna ungefär. Drack över 2,5 liter vatten på en timme och stog och tryckte i skuggen vid fläkten. Va sjukt varmt. Skulle liksom stå där i 11h. Jobbigt värre Men det blev bättre när solen försvann. Men vad man svettades för det blev som en bastu. Tack och lov för dom två 40 min rasterna.
Fick riktig sommarkänsla iallafall när Sven Bertil Taube uppträdde på scenen kl 20.00. Stog ju så jag såg hela scenen. Solen lyste och han sjöng klassiska svenska Taubevisor. Sommrigt eller vad?

Skulle sluta 22.10 men min ena servicechef kom och frågade om jag fortfarande ville gå hem tidigare (jag hade frågat om det på morgonen) och det ville jag verkligen. Tack  så otroligt mycket Niklas som tog min plats.

Sen tog jag och Justina Djurgårdsfärjan för att åka hem till Hannes. Skulle ta ett kvällsdopp med honom. Va meningen att vi skulle till Tantolunden men vi gick till vattnet nära honom istället för klockan va rätt mycket och han går ju upp tidigt om morgnarna. Hannes kom ju ner i vattnet på en gång men Justina banga helt och jag bytte om och allt och gick ner i vattnet. Det var rätt skönt men så såg jag botten och ändrade uppfattning. Den va verkligen äcklig haha. Ja jag är väldigt töntig men kan inte bada vart som helst haha.
Sen va det dax att ta sig hemåt. Både Hannes och Justina ska ju till jobbet. Men själv är jag ledig så ska steka i solen hela dagen. Kan inte bli bättre haha.

När jag kom hem fick jag slänga mig i en dusch efter den svettiga jobbdagen. Man luktade ju inte rosor direkt haha.
Sen skulle jag blogga hade jag tänkt men internet funkade fortfarande inte. Så jag somnade direkt. Men vaknade och fick svårt att somna om. Så jag startade datorn för att ge internet ett nytt försök och titta det funkade äntligen. Så det är därför jag sitter runt 4 på morgonen och skriver detta inlägg.
Men nu ska jag försöka sova igen. Tills det är dax att gå upp och åka iväg för att sova vidare i solen och ta några dopp.

With love// Sarah

Men nu ska jag försöka sova igen

Århundradets baksmälla

Kategori: Allmänt

OBS! Det här inlägget skulle ha skrivits den 28/6 men pga problem med internet så fick jag lägga in det idag istället

I lördags så va det helt underbart väder. Hann dock inte sola för vaknade sent efter en lång kväll. Så jag hann ner till bolaget för att handla för att handla till helgens planer sen hann jag städa och diska när jag kom tillbaka. Va meningen att Emma och Lovisa skulle komma från Sala men Emma ringde och sa att dom inte kunde komma så då fick jag höra runt lite vad andra hade planerat för kvällen. Den som hörde av sig va Hannes. Han sa att Jonas skulle till rålis med några och dricka där. Så jag tog mig till Skanstull för att ta bussen med Hannes därifrån. Det var en riktigt härlig och rolig kväll. Blev dock lite för mycket alkohol haha. Alla va riktigt dyngraka.. Spec jag hehe. Men en jättebra kväll iaf.. Vackert väder och riktigt varmt och skönt hela dagen och kvällen. 




Idag var det ju ändå underbarare. Dock att jag vaknade med århundradets baksmälla haha. Kom knappt upp ur sängen. Det tog iallafall en jävla tid. Men efter en ibumetin och lite frukost så va jag nästan återställd (så gott det gick iaf haha.) Så kom Jonas hem till Hannes sen drog vi till Tantolunden där vi träffade på Justina och Gabriella. Vi solade där ett tag och det va dax för årets första dopp. Först va det jättekallt i vattnet men det blev varmare under dagen.´Det var meningen att vi skulle haft vin med oss men vi sket i det för ingen av oss va direkt sugna haha.
Sen skulle Justina gå och jag följde med för jag skulle träffa syrran vid Viking Line terminalen för hon hade nämligen köpt 1 liter martini till mig från Cindirella snällt värre. Förutom att jag inte va så sugen på att kolla på den för tillfället. Men den kommer sitta riktigt fint sen hehe.
Gud vad varmt det va att gå från Slussen till terminalen och sen tillbaka igen och det va jättemycket folk som skulle från och till färjorna så det tog sin lilla tid att promenera. Kom precis i tid innan Ulrikas buss skulle gå. Hade riktig tur där alltså. Så när jag kom tillbaka till Tantolunden va jag verkligen jättevarm. Killarna skulle gå och bada på en gång naturligtvis så jag fick lägga mig och sola ett tag för att passa grejerna. Gabriella hade nämligen också hunnit gått. Sen flyttade vi oss alldeles vid vattnet så och jag slängde mig i direkt. Underbart värre efter den heta promenaden.

Sen började jag messa med Martin från jobbet och sa att jag inte kunde komma till dom innan pubkvällen på Lejonbacken som jag hade lovat. Va så skönt i Tantolunden och så va jag absolut inte sugen på att dricka och festa. Men tänkte ändå komma på pubkvällen.. Hade ju sett fram emot den. Men när jag satt mig på tunnelbanan höll jag på att somna och när jag kom hem tog jag en dusch och gjorde ordning mig. Sen gick jag för att köpa pizza. Men då kände jag att jag verkligen inte orkade åka till Lejonbacken. Så jag svek alla och stannade hemma istället. Ska ju upp och jobba också så hade ändå inte kunnat stanna spec länge. Tråkigt men får hoppas att jag kommer gå nästa gång. Har ju så underbara kollegor som jag vill spendera tid med utanför jobbet. Men som sagt.. Det går fler tåg.

Just nu blir jag galen på mitt internet som inte vill fungera. Är igång ett litet tag sen slutar det fungera. Tappar tålamodet nu alltså. Det har nämligen tagit över 1h att skriva det här inlägget.
Men men. Nu ska jag försöka sova. Är riktigt trött. Men alla får ha det så bra.

With love// Sarah

Trevligt

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag och gick ut och solade som vanligt och läste lite i New Moon av Stephanie Myers.
Sen var det dax att laga mat för att sen dra iväg till jobbet. Hade verkligen jättekul för jag stog i Vattenpistolerna och hade massor med femkampare och det betyder mycket fart och mycket skrik. Hade nästan inte en enda lugn stund på 6h, så rasten på 40 min satt riktig fint.
Det var blött att stå där, det stänkte vatten på mig hela tiden, men det var skönt denna varma dag.
Sen var det dax för stängning, alltid skönt när man hör utropet att det är dax att stänga alla spelenheter.
Mörk bild, men så ser iaf spelet ut.

Sen tog jag djurgårdfärjan där jag träffade på några kollegor som absolut tyckte att jag skulle med och dricka öl så jag lovade att haka på. Men när vi kom dit vi skulle så kostade det inträde, så jag och Martin vände och åkte hem istället.

Nä nu är det dax att försöka sova. Emma och Lovisa  från Sala kommer till mig och ska festa här i Sthlm. Ska bli riktigt kul. Sen är det pubkväll med kollegorna att se fram emot på söndag.

With love// Sarah

En upp och ner dag

Kategori: Allmänt

Hade tänkt att gå upp tidigt men blev inte riktigt så. Somnade inte förrän runt 4 på natten så kom inte upp förrän runt 11 så hann med mindre än vad jag hade velat. Hann ut och sola lite och få i mig lite frukost iallafall, men va bara ute ca 40 min. Under tiden passade jag på att frosta av frysfacket som hade en massa is hehe..
Sen va det dax att handla lite sen packa upp min väska som jag inte hade gjort sen jag kom hem från min familj i Sala. Jag blev mycket lycklig i ögat när Emelie ringde så vi pratade ett tag tills det va det dax för oss båda att fixa till sig inför jobbet.

Det var riktigt roligt att vara på jobbet igen efter över en vecka ledigt. Är så roligt att träffa nya människor varje dag. Dock tog det ca 1 timme innan jag blev taggad när jag kom till jobbet, så jag kanske inte gjorde min bästa insats just då. Men det tog jag igen efter den dryga timmen. Fick stå i lyckopåsen där man spelar på lotter och kan vinna hundar i 3 olika storlekar. Så stog där och dansade med mina lurviga små vänner haha.
Blev så glad när en liten pojke som fått nitlotter ett par gånger kom tillbaka och verkligen vill vinna en "vovve" och han vann 2:a pris denna gång. Man blir så lycklig själv när man får dela ut priser.

Det som gjorde mig gladast idag var dock när en kille 30+ kom med en dam i rullstol (vet inte om det var hans mamma el nån annan) och hon va så söt och trevlig och betedde sig lite som ett barn. Det tråkiga var att hon inte vann något så jag tyckte så synd om henne och tog fram en apa (som någon vunnit men bara lämnat på bänken hos mig) och frågade om hon ville ha den (ska egentligen inte göra så men det va inga andra kunder i närheten). Hon blev jättelycklig och han som va med henne tackade så hjärtligt många gånger. Är så roligt att göra andra människor lyckliga.

Har grubblat en hel del på mycket olika saker idag och varit lite smådeppig. Tänkte på ekonomin, min sjuka pappa och hur ensam jag känner mig. Vill ha någon att komma hem till, få en stor kram av och bara ligga och mysa med. Det är rätt märkligt med tanke på att jag alltid älskat att vara singel, men man ändras ju med åren. Nu vill jag bara hitta någon som det kan hålla med en längre tid. Vill inte slösa mer tid på idioter. Va rätt avundsjuk på alla par jag såg på jobbet idag, dom såg så kära och gulliga ut. Men men.. hoppas att min Romeo dyker upp inom en snar framtid.

Men nu ska jag försöka sova för det är ju en ny dag redan. Har en del att göra innan jobbet så måste komma upp rätt tidigt.
Ska bara tipsa om en bra bok om man är lite deppig: "Är det saltmannen?" av Joakim Arhammar. Det är en humorpocket där Joakim har samlat svenska folkets mest felhörda låtar, folk som berättat hur dom sjungit en text fel länge. Finns många roliga fel haha. Provläs den på  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9186003224 

With love// Sarah

En härlig dag!

Kategori: Allmänt

Så nu ska även jag börja blogga som så många andra hehe..

Den här dagen började med att jag vaknade utvilad och solen sken in genom fönstret men trots det vaknade jag me en saknad inom mig. Kom nämligen hem efter en vecka hos min underbara familj och min älskade kisse, så vaknade man i en tom liten lägenhet. Min rumskompis/ min allra bästa älskade vän är på Gotland just nu och jobbar där 2 månader så är riktigt tomt.
Men efter ett litet tag då jag tittade ut genom fönstret blev jag genast mycket gladare, kom nämligen på då att även om jag saknar min familj så är det Stockholm jag älskar att bo i. Familjen finns ju alltid att hälsa på och dom kan även komma hit.. är inte långt direkt.

Solen sken för fullt så jag tog frukost med mig till en brygga och la mig för att sola där och läste ut Alkemisten av Paulo Coelho.. en bok jag varmt rekomenderar. Låg på bryggan i 2 timmar och solade och bara softade. Utsikr över Siljaterminalen.


Sen gjorde jag lite mat och drog efter det in till Gröna Lund där jag jobbar för att hälsa på lite kollegor som jag inte träffat på ett tag. Träffade Justina och Gabriella där, 2 underbara tjejer som man blir så lycklig i ögat av att träffa =)
så hälsade jag på Mimmi också, en underbart söt tjej som man inte kan annat än gilla.. Sen jobbade det inte så många fler som jag känner. Men tack vare stämningen på grönan av alla underbara kollegor och glada gäster så blev jag på ännu bättre humör. 
                                                      

Sen gick jag lite på stan för att leta skor men hittade inga tyvärr, hade inte så lång tid heller för affärerna skulle snart stänga. Så åkte jag hem för att äta lite nudlar och snart efter det ringde Justina och sa att hon fick sluta tidigare så jag åkte in igen för att träffa henne och bli uppdaterad om allt som hänt medan jag varit bortrest.. har missat mycket vill jag säga haha.. Så vi köpte en take away kaffe på pressbyrån vid slussen sen gick vi till en brygga efter strandvägen och satt och snackade ett tag sen va det dax att åka hem.

Så jag har verkligen haft en riktigt trevlig dag. Till min familj som jag älskar, min älskade vän Emelie på Gotland, Justina, Gabriella och mina övriga kollegor på grönan: Tack för att ni finns =)

With love// Sarah


Saknar min älkade katt =(

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt