sarahwithlove

=(

Kategori: Allmänt

Hälsade på pappa tidigare idag. Kul att se att han va så glad idag & faktiskt kände igen mig.. Men alltid lika jobbigt så här på kvällen när man tänker på allt som varit & funderar varför det blev som det blev?? Att en sådan genomsnäll människa som aldrig tänkt på sig själv utan bara på att hans familj ska ha det bra, en människa som ville ge sin familj allt helt plötsligt skulle straffas så hårt?? Också nu man ångrar att man aldrig sa hur mycket man älskar honom tidigare =(

 

With love// Sarah

Kul!!!!!

Kategori: Allmänt

Tjoho!! Nu var det riktigt länge sen jag skrev sist. Men ska berätta att jag ska jobba på Gröna Lund i sommar igen. Som enhetsansvarig på tryckeriet. Det ska bli riktigt roligt känner jag. Få mer ansvar & lite mer olika sysslor att göra. Tack Marianne som ringde mig & tyckte jag va så duktig sommaren 2009 så hon ville ha mig till den här lediga tjänsten!!
Men så en läskig sak hehe. Var på enhetsansvarigsutbildning på grönan idag. Där sitter en kille som ser ut som en kille jag träffat & heter som en annan jag träffat. Haha, fick lite creepy feelings där ett tag, svårt att koppla namnet med utseendet. Men men, lär ju inte glömma bort honom iallafall haha.



With Love// Sarah