sarahwithlove

Nu så!!

Kategori: Allmänt

Wohoo!! Va till gymmet på kvällen med Emma och Annika. Det var riktigt skönt med ett 2 timmar svettigt träningspass. Får hoppas på att det ger resultat inom kort så man slipper vara en liten tjockis hehe. Vad jag vet just nu så är det iallafall 4 kg till som ska bort. Det lär inte ta sån lång tid. Tråkigt bara att jag tappade träningen helt förra veckan men det är ju bara att köra hårdare nu istället. Kämpa på så man slipper sitta i vassen nästa badsäsong haha.


With love// Sarah

Snurrigt!

Kategori: Allmänt

Ånger. Varför? Hur? Idiot! Det är ord som snurrar i mitt huvud just nu.
Jag känner mig som en riktig idiot som inte vet hur man ska bete sig vid ett visst tillfälle så man därför missar något som man ångrar att man inte gjorde.

Man lär sig av sina misstag sägs det men varför måste jag alltid göra misstag? Samma misstag varje gång också. Men nu när jag äntligen verkar ha lärt mig så kanske det är försent. Hoppas inte det.


With love// Sarah

Härligt att vara igång igen!

Kategori: Allmänt

Tog ett skönt konditionspass idag med Emma på gymmet. Blev 15 minuters cykling & 50 min på bandet. Skönt att vara igång igen efter nästan 2 veckors uppehåll. För nu ska jag seriöst gå ner i vikt och bli nöjd med min kropp så måste hålla igång.

Köpte förresten en färgglad klänning/tunika i fredags på IS i Sala. Riktigt nöjd med den. Behöver lite mer kläder i glada färger.

With love//Sarah

Men seriöst!!

Kategori: Allmänt

Jaha nu lyckades jag sova bort denna dagen också. Måste seriöst få ett jobb snart. Vill ha ett i Sthlm så jag kan flytta dit, är så trött på Sala och varje gång jag åker från Sthlm vill jag bara börja gråta. Hoppas att ett jobb svarar snart, orkar inte gå hemma längre.

With love// Sarah

Grym helg!! Sthlm & Thomas Järvheden!

Kategori: Allmänt

Så jag klippte mig ju i fredags. Ska visa här hur det blev.

         
Före                                              Efter


Nu ska jag skriva lite om den underbara lördagen i Sthlm med Emma. Vi kom till stockholm efter fyra på eftermiddagen så åkte vi till Gamla Stan och åt fläskfilé black and white på Borgmästar'n. Det var grymt gott, dit ska jag garanterat gå igen. Trevlig personal och riktigt mysigt inrett samt bra priser. Efter det åkte vi till Odenplan för att se så vi hittade till Wallmans Intiman vilket vi gjorde snabbt. Så vi gick och tog en öl/cider på en pub nära Hard Rock Café.

Sen var det äntligen dax att se den underbara Thomas Järvheden på Intiman. Underbara karl att vara rolig. Det va värt pengarna att se honom. Vi satt på raden längst fram så vi satt verkligen riktigt nära. Har ni inte sett hans show "Från Big bang till happy ending" än gå och gör det. Det var en riktigt bra show blandad med massa humor och musik. Han är underbar. Han får 5 av 5 möjliga av mig. Och det blev ju inte sämre att han sålde sin skiva efteråt och signade den. Så jag och Emma sprang till närmaste bankomat för att köpa den. Tyvärr tog hans första skiva slut, den hade vi gärnat velat ha eftersom den är omöjlig att få tag i annars. Men bättre en skiva än ingen alls iallafall.






Sen drog vi iväg till min polare Daniel i Sandsborg för att dricka lite. Ett stort tack till honom att han stog ut med oss fast han själv inte drack så mycket. Det var riktigt trevligt, vi satt där och pratade tills ca halv tre tror jag. Missade tunnelbanan vi skulle ta in till city så fick sitta och vänta en halvtimme på nästa. Då ringde jag Alex och vi mötte upp honom utanför Åhlens City. Sen fick den stackaren dras med oss istället. Vi nästan rent ut sagt våldgästade honom haha. Följde med honom hem och lånade soffan ett par timmar. Efter en lång promenad från bussen till honom men var skönt dock eftersom man hann nyktra till lite. Han är för snäll för sitt eget bästa tror jag, men tack och lov för att han finns.

Sen tog jag och Emma tåget hem vid 9.45 imorse. Har inte blivit mycket sömn men det har varit en riktigt härlig helg.

With love// Sarah


Nervöst & spännande

Kategori: Allmänt

Jaha imorgon kl 10.30 blir jag korthårig då. Rätt mycket som ska klippas bort. Känns nervöst men det är bara bita ihop och få det gjort. Är trött på att ha långt så det ska bli riktigt kul att få en riktig frisyr igen. Lägger upp en bild här när sen på resultatet.


With love// Sarah

Fy vilken besvikelse!

Kategori: Allmänt

Måste säga att jag är väldigt besviken på de svenskar som röstade in SD i riksdagen. Nazister har inget i politiken att göra, sådana borde inte tolereras. Spelar ingen roll att dom säger att dom inte är främlingsfientliga för det är bara skitsnack! Dom har ju liknande åsikter som Hitler hade. Så jag hoppas att de svenskar som följer dom vaknar upp snart och inser vilket stort misstag dom gjort. Jag blir rädd hur lätta vissa är att hjärntvätta. Ni som säger att jag har fel och att jag inte är påläst om dom ska veta att jag har läst på ordentligt på wikipedia och blev riktigt mörkrädd av det jag läste där. Ni som inte håller med mig kan ju läsa på http://sv.wikipedia.org/wiki/Sverigedemokraterna och förklara för mig varför dom inte är nazister i sådant fall. Ja klart att alla har mer eller mindre fördomar men att gå så långt med dom som SD gör är ju helt absurt.


With love// Sarah

Härlig helg!

Kategori: Allmänt

I fredags var jag hos mamma & åt sen kom Emma hem till mig på kvällen och vi kollade på Benchwarmers & Slackers medan vi svullade chips & Trocadero.

På lördagen kom min äldsta syster, hennes man & två barn till Sala. Efter det så gick jaj och Ulrika över till Emma där även Jens & Danne va. Tillslut hamnade vi på Gärdesta på en fest där vi även satt i en badtunna, det var riktigt mysigt men alkoholen slog till fortare när man satt i den måste jag säga. Det var en riktigt trevlig kväll.

Idag har jag bara tagigt det lugnt förtidsröstade i onsdags så slapp tom göra det idag. Sitter och funderar på om jag skulle klippa mig kortare sen, blev sugen på det efter vi kollade på Pinks video Just like a pill igår. Hon har ju riktigt snygg frisyr där.


Tycker om den frisyren =)


With love// Sarah 

Skön dag!

Kategori: Allmänt

Gick upp skapligt tidigt idag igen för att sen handla åt mormor medan mamma frostade av hennes frys, fikade där och sen följde vi med mormor till biblioteket för att förtidsrösta, jag och mamma passade också på att rösta så slipper vi det på söndag. Nu håller jag bara tummarna att det blir en rödgrön regering igen, orkar inte med 4 år till med alliansen.



Fick hämta min nya laddare till datorn idag också. Åh vad skönt att datorn laddas som vanligt igen.

Har även gymmat nu på kvällen med Emma. Det var så skönt. Har fått extra mycket motivation efter jag ställde mig på vågen idag och såg att jag hade gått ner 2 kg. 4 kg kvar tills jag väger som jag vill.




With love// Sarah

Wohoo!!

Kategori: Allmänt

Började med en skön morgon hos sjukgymnasten. På eftermiddagen hämtade jag och Emma ut biljetterna till Thomas Järvhedens "Från Big Bang to happy ending" på Wallmans Intiman Sthlm den 25/9. Åhh vad jag längtar.

Jag mat åt mamma, hon betalade den dock så det va en bra deal tyckte jag haha. Kvällen avslutade jag med att tvätta, diska och plocka upp hemma så nu är det bara att putsa speglarna, dammsuga & torka golven kvar. Ska upp relativt tidigt imorgon med och hjälpa mormor med lite sysslor. Sen får vi se om jag och Emma går till gymmet och bränner massa fett.


With love// Sarah

Ny laddare/adapter

Kategori: Allmänt

Förlåt om jag är väldigt inaktiv här på bloggen just nu. Min laddare/adapter till laptopen har gått sönder så väntar på en ny. Hoppas den kommer nu i veckan. Väntar med spänning på att få ett samtal från Data butiken i Sala.


With love// Sarah

Träning!!

Kategori: Allmänt

Åhh vilket härligt träningspass jag körde idag. Det var grymt kul att få med sig Emma & Lovisa. Nu drar och bränner det rejält i musklerna och jag kommer ha en rejäl träningsvärk imorgon. Underbart. Nu ska kilona bort!!


Bild från http://bnggroup.se/workit24h/pages/

With love// Sarah

Nu så!

Kategori: Allmänt

Nu har jag bestämt mig för att få arslet ur vagnen och söka massa jobb. Orkar inte vara arbetslös längre. Orkar inte känna mig lat och värdelös. Hoppas min bestämdhet kan leda någon vart.


With love// Sarah

Trevligt!

Kategori: Allmänt

Haft en trevlig helg med en lugn fredag. Men poå lördagen va det utgång. Började med att jag och mamma gick till gallerian för att lyssna på Darin (ok mamma va där för att lyssna och jag för att hålla henne sällskap) sen gick jag, mamma, Ulrika & Emma till Akropolis för att äta gott. Efter det va det bara att ta sig hem för att duscha & göra sig i ordning och jag, mamma & Emma drack lite först sen gick vi till parken för att se blåsorkestern och deras fyrverkerier. Träffade även på Lovisa, Tommy & emmas & lovisas föräldrar där.
Jag och Emma gick hem till henne sen för att dricka vidare och sen gick vi till Norrmanska och efter det blev det statt. I vanlig ordning blev det en liten efterfest hos Emma.

Idag har jag bara tagit det lugnt och frossat i god mat. Bakade även en kladdkaka efter maten.



With love// Sarah

Depression

Kategori: Allmänt

Jaha nu börjar kallare tider dra över Sverige igen och med kommer min deprission i vanlig ordning märker jag. Hoppas jag kan göra något för att den inte ska bli lika jobbig som förra året. Försöka hitta ett roligt jobb som jag trivs på och sen umgås med mina underbara omtänksamma vänner. Hoppas det funkar.


With love// Sarah

Hade så sjukt kul!!!!

Kategori: Allmänt


Bild av Emma de Jong

Jag vet att det är tisdag natt/ onsdag morgon men att jag nu skriver lite om kryssningen jag va på lörd-sön. Bättre sent än aldrig heter det väl.

Jag, Emma, Ulrika & mamma åkte Birka 28-29 aug för att fira mammas födelsedag och för att lyssna på Date, det underbara bandet med dom underbara killarna. Ombord träffade vi även Linn & Tina (tråkigt bara för Linn att hon blev drogad ombord men det dick hon ju inte reda på förrän hon va hemma på söndagen, fy fan rent ut sagt för det svin som gjorde så mot henne.) Blev väl lite för mycket att dricka men det var riktigt kul iallafall. Emma & Ulrika hamnade ju i bubbelpoolen med några från personalen på natten och jag satt lite längre och snackade med några från Date innan jag gick till hytten för att däcka.


Bild av Ulrika Gardegren

Synd att det var så kallt att va på däck bara för jag har lyckats dragigt på mig en rejäl förkyldning, men det var det värt. Speciellt kul att det var Emmas första resa någonsin med Birka och att hon älskade den båten hon med. Är ju den underbaraste båten på hela Östersjön.


Fick ju en hel del alkohol med mig hem, fast gick åt lite vodka ombord.


With love// Sarah