sarahwithlove

Länge sen

Kategori: Allmänt

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev sist. Det har hänt mycket på den här tiden, har jobbat, festat, stukat foten och lyckats springa in i spärren till tunnelbanan så har ett fett blåmärke på låret hehe.

Den här helgen har varit fartfylld som vanligt.. Festade i fredags hos Justina. Det var jag, Justina, Ninne och Hannes.
Det var kul.. blev riktigt full som vanligt nu på senaste tiden. Sen jobbade vi kväll på lördagen.
Sen ledig söndagen då blev det festa igen haha.. Emma kom från Sala sen åkte vi till Justina. Vi ville ha dit Hannes också men han orkade inte så då fick jag idén om att vi skulle åka till honom istället. Det tyckte vi ala va en jättebra idé men det gjorde nog inte han hahahaha. Sen fick vi för oss att vi skulle dra till Älvsjö och titta på våra kollegor när dom körde gokart men vi kom nog lite vilse.. hittade en stackars kille på vägen som egentligen skulle hem, men han vände om för att visa oss vägen va nog Justina som fixade det där haha. sen kom jag och Emma bort från dom så vi stannade i en lekpar och cyklade runt runt på nån "cykelkarusell" el vad man kan kalla det haha. Emma hade en Dooley´s i ena handen och en cigg i andra.. jag en vintetra och snackade med stackar Niklas i telefonen. Åh vad jag terrade honom med mina samtal fattar inte att han svarade stackare, förlåt för det.

Sen kom vi på att det kanske var dax att leta efter en nattbuss hem för klockan var väl typ 4 kanske haha. Vi visste inte vart vi gick men vi hittade rätt busshållsplats iallafall hehe.
Så ringde Patrik och väckte mig och sa att han skulle till grönan med sin tjej Elin och hans bröder. Så jag åkte dit för att umgås med dom, det var riktigt trevligt.

Nu ska jag sticka iväg till Justina och käka lite bakismat som hon har hemma sa hon haha.

With love// Sarah

Hade en väldigt trevlig och rolig kväll me dessa 2 =)

Snacka om stressade första timmar

Kategori: Allmänt

Gårdagen började md att jag kom till jobbet och fick reda på att jag skulle stå i Häxträffen mina 12 arbetstimmar. Då blev jag glad för har inte stått där på länge och tänkte att där står man oftast själv bara första och sista timmen då det e lite färre folk och dom övriga timmarna är man två som står där. Tänkte gud va kul med sällskap i sitt stånd för en gångs skull.
Men så gick det ett par timmar och det var rätt lagom med folk. En tjej hoppade in en kvart och hjälpte mig sen var jag själv igen. Tänkte att  det kommer säkert  någon snart. Men det gjorde det inte. 
Jag fick tokstressigt för det kom massor med folk och jag fick springa fram och tillbaka som en yr höna typ samtidigt ska man ta betalt, ge bollar, visa hur man laddar, berättar hur det går till och det kommer nya människor hela tiden. Bollarna låg över hela golvet för jag hann inte plocka upp dom så gick pch halkade lite på dom hela tiden.
Hann iallafall säga hej till Mye som jag inte träffat sen vi gick ut gymnasiet för 2 år sen. Men hann bara krama henne typ 5 sekunder sen försvann hon och jag hade massa kunder.

Jag fick ropa på servicechefen och säga att jag behövde hjälp och han skulle försöka fixa det. Tack och lov kom Niklas och räddade mig.. igen. han jobbar egentligen på det andra passet så han hoppade in som extra igår.
Då blev det genast mycket lättare för då kan man ta halva banan var.
Vi hade ju inte direkt många lugna stunder utan folk. Det blev inte riktigt lugnt förrän runt 21.00 sen gick Niklas vid 22.00. Min ensamma timme till stägning var riktigt lugn.

Det var så skönt att stänga och få lite tystnad efter allt ljud från pistolerna, skriken från berochdalbanorna som går alldeles över det ståndet. Sen sätta sig på färjan till slussen och sen hoppa på tunnelbanan.
Det var en riktigt svettig dag med andra ord.

Nu sitter jag och äter frukost för att ladda inför en ny arbetsdag. Men jobbar bara 6h idag så det ska bli skönt. Tråkigt bara att det ösregnar ute. Jag blir så trött och seg då. Så lär det vara mycket mindre folk i parken. Men det kan ju kompensera gårdagen hehe.

With love// Sarah

Häxträffen

Fy fan vilken dag

Kategori: Allmänt

Har varit ledig idag men är långt ifrån utvilad.
Började med att jag vaknade skapligt tidigt och Mirna ringde för att fråga om jag ville med på en powerwalk. Så jag åkte till henne sen började vi gå en riktig promenad.
När vi kommit en bra bit såg vi hur svart det var en bit bort så vi började skynda på lite för det såg verkligen ut som åska. När vi kommit en bit till så började det regna och vi skyndade på lite. Men så kom det en riktig smäll och åskan började braka loss ordentligt. Jag som får panik när jag är utomhus när det åskar började jogga istället men sen kom det riktigt nära så jag sprang in under tak vid någons garageuppfart medan Mirna stog utanför i regnet och åskan.
Ovädret var precis över oss så det blixtrade och mullrade rejält. Mullrerna ekade ordentligt.

Sen började det försvinna så vi började springa mot Lidingöbanans station vid Gåshaga. När jag sprang så ramlade min mobil ut ur fickan och landade med en duns så nu är den lite halvt deffekt, sliden glappar nämligen och ena knappen på sidan fungerar inte.  
När vi sprang kom vi in i värsta regnskuren och jag sprang under tak igen, tom Mirna gick under denna gång för det var en riktig störtskur. Så började det lugna ner sig så vi sprang vidare för det var inte långt kvar. Men naturligt vis sprang vi in i störtskuren igen. Så på bara några meter var vi genomblöta överallt.

Jag hoppade av Lidingöbanan i Ropsten för det åskade vid mig och det är en bit att gå från Lidingöbanans hållplats. Så sprang jag (stressad av den panik jag hade) och hoppade på första bästa bussen. Men naturligtvis va det en av de få bussar som inte stannar vid mig som jag lyckats hoppa på. Så jag fick åka en bit till en busshållsplats med busskur för det regnade jättemycket. Så när jag klev av bussen så kom det värsta mullret igen och jag hade naturligtvis kommit mitt i åskan igen. Jag stog och tryckte oi hörnet på busskuren medan det blixtrade och small ordentligt. Men denna gång var det värre för jag var helt själv och omringad av massa träd. 
Kollade när bussen skulle komma och den skulle inte komma förrän 30 min. Överraskande va med tanke på vilken tur jag haft hittills denna dag?


När åskan väl lagt sig ringde jag till mamma för att prata med någon som kunde lugna mig i min panik jag hade. Jag tom grät lite i telefonen för jag var rädd, frusen och helt slut. Men sen kom bussen till slut och jag var snart hemma. 
Det var bara att ta en varm dusch direkt när jag kom hem. Hoppas verkligen inte att man blir sjuk nu.
Så hade jag tvättid också men kände att jag absolut inte skulle orka med den så gick ner för att flytta tiden till min nästa lediga dag. Men naturligvis fanns det inga lediga tider som passar mig på riktigt länge så var tvungen att tvätta nu iallafall. Fast tiden gått över en timme så snabbtvätta eller vad? Borde städa också men det orkar jag inte så får spara det till en annan dag.

Nu är snart min tvätt klar iallafall och då ska jag bara softa med en kopp te och lägga mig i sängen.
Nu ska jag inte gå utomhus förrän imorrn när jag ska till jobbet. Så hoppas jag att det åskat klart nu för det har verkligen åskat hela eftermiddagen nästan. Nu får det ta att bli varmt igen.

Hoppas alla har haft en bättre dag än mig.

With love// Sarah

Sliten helg

Kategori: Allmänt

Nu ska jag summera hela min helg.
I fredags vaknade jag av att det åskade rätt rejält men som tur var va jag ledig så det va bara att somna om igen.
Sen skulle jag till Långholmen för att bada och sola med Jonas sen drog vi därifrån in till city för att möta Katja, hennes kille och 2 kompisar till. Va så underbart roligt att träffa henne för har inte gjort det sen mitten på mars då jag slutade på AdLibris.
Vi hade verkligen jätteroligt för vi satt i Rålis och drack.. Hannes kom också dit sen. Jag och Katja åkte linbanan flera gånger och betedde oss som små barn.. Så underbart det va haha. Har verkligen saknat henne.
Jag och Jonas dansade även våran vackra Bag in da Box dans och så kom det fram värsta konstiga tjejen och började dansa med oss. Hon var riktigt speciell.
Sen var det dax för dom att åka hem till Uppsala igen och jag gick kort efter det och lämnade pojkarna för sig själva.


När jag kom hem var jag riktigt trött och ville bara sova. Men så fort jag lagt mig ner och blundat så ringer Hannes och säger att han är rastlös och bestämmer sig för att åka till mig på Lidingö. Så han ringer och väcker mig ett par gånger under sin resa på ca 1,5 h. Sen när han väl kom hit så var jag väl social ett tag sen tokdäckade jag. Så trött var jag och klockan var väl 6 - halv 7 hehe.
Så vaknar jag av att den jäveln petar mig i ryggen. Säger bara fyyyyyy!!!!
Så gnäller han hela tiden att det är varmt. Så åker vi till Långholmen och träffar Jonas där och vi tar några dopp. Sen börjar det blåsa upp rejält och vi får ta skydd under ett träd men sen kom det ett rejält muller så vi sprang och ställde oss i ett cykelskjul typ och väntar ut regnet och åskan.

Sen var det dax att åka hem för att göra sig ordning för nästa fest. Följde med Hannes på en 20 års fest i Liljeholmen.
Sen drog alla ut på White room. Men jag stannade bara ca 1h el nåt för det va riktigt tråkigt där inne. Folket jag kom med var trevliga men finner inga kommentarer om resten.
Så jag åkte hem och tvärdäckade på en gång haha.

Sen idag vaknade jag upp halv 1 och va riktigt seg. Orkade bara laga mat och så har jag käkat chips. Sen drog jag till Hannes och glodde på Family Guy och halvsov där istället.
Nu Sitter jag i min säng och skriver och käkar resten av mina chips innan det är dax att sova. Har ett 11h pass imorrn så gäller att vara utvilad.

With love// Sarah

Jobbig dag!!

Kategori: Allmänt

Idag var det dax att jobba igen. Jättevarmt ute redan på morgonen och jag skulle stå 12h i ett spelstånd som nästan blir som en bastu va inte så jättetaggad direkt. Men det gick bra i början. Hamnade i Jetlinehjulet och det var sjukt segt på förmiddagen. Tappade humöret helt och hållet pga att jag svettades, den ända svalkan jag fick va från en liten fläkt. Det var verkligen inte min dag, småirreterad, trött, svettig och ont i fötterna och trots det måla på ett leende så fort en kund kommer. Själva jobbet är inte krävande, men att ha kunder är.

Men allt blev lite bättre efter andra rasten då jag fått i mig lite mer mat och lite kaffe. Den största räddningen var att Justina gumman kom förbi mitt stånd och hade köpt cola och salt godis till mig så jag skulle piggna till. Tack hun för det, behövdes verkligen. Du e så söt.
Så tack vare det kom jag igång igen inom kort och dom sista timmarna gick jättefort. Sen hade jag sån tur att få sluta 10 så behövde "bara" jobba 11h hehe. Det va så underbart.
När jag kom av tunnelbanan i Ropsten så fick jag en vacker utsikt. Det va verkligen en jättevacker kväll.
Utsikt från ropsten över lidingö

Så nu sitter jag i lugnet och tystnaden i lägenheten och bara njuter tom jag som e i desperat behov av sällskap haha.
Ska nog hoppa in i en kall dusch nu för är verkligen jättevarm.
Får se vad som händer imorgon då, hade tänkt sola hela dagen men alla säger att det ska regna. Men det får ni läsa om i nästa inlägg.

With love// Sarah

Saknar dig gumman

Kategori: Allmänt


Idag vaknade jag tidigt.. redan vid 8:a men så somnade jag om haha och gick upp runt 12 iallafall.
Jag kollade på datorn och käkade lite tonfisksallad sen tänkte jag åka till Ö&B för det va mulet. Men så sprack det upp så jag åkte själv till Tantolunden och solade. Hörde av mig till folk om någon ville följa med men alla va upptagna. Så har varit en ensam dag. Kan ju vara skönt det också ibland. Men jag är så sällskapssjuk och har svårt att va ensam för länge.

Sen kom jag hem och lagade mat, diskade och städade lite. Under tiden lade jag in några av mina modellbilder på facebook. En fotograf från Norberg som kom till Sala när jag va där och hälsade på.


Sen ringde min älskade vän Emelie också. Va så roligt att prata med henne. Nu när man inte ser henne varje dag längre. Det finns ett stort tomrum när hon är borta.
Vi diskuterade om våra planer inför vintern/hösten. Om ingen av oss har något jobb eller är i ett förhållande så ska vi dra utomlands och söka jobb där. Skulle vara en riktig upplevelse. Speciellt att få dela den med henne. Saknar henne så sjukt mycket. Puss älskling (för du läser nog det här.) Saknar dig. Fan va kul vi ska ha när du kommer tillbaka. Bara du och jag gumman haha.


Nä nu är det dax att sova. Har ett arbetspass på över 12h imorrn att ladda upp inför.

With love// Sarah

En av mina modellbilder hehe

Lugnt

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en riktigt lugn dag så detta inlägg lär inte bli så långt.
Vaknade runt 12 sen käkade jag lite frukost och drog in till city för att hitta solkräm men hittade ingen bra så struntade i det men jag hittade en handduk att ha på stranden.
Så träffade jag Jonas i Hornstull så gick vi till Långholmen för att sola och bada. Där träffade vi på Sofie och Leo från mitt jobb.
Sen gick dom hem och jag oh Jonas stannade kvar ett tag sen blev vi båda hungriga och drog hem.
Jag gjorde en jättegod tonfisksallad när jag kom hem sen blev jag jättetrött och somnade.


Mirna ringde och väckte mig och frågade om jag ville dela en flaska vin med henne. Så jag åkte hem till henne och hennes pojkvän Felix och hade det riktigt trevligt. Dom är så snälla och roliga. Sen var det dax att åka hem och jag snackade med Emelie ett litet tag i telefonen. Va riktikgt kul för jag saknar henne så. Denna sommar är inte det samma utan henne tyvärr.

Ja det var allt jag hunnit med denna dag. Nu är det dax att sova.

With love// Sarah