sarahwithlove

Segt!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en riktigt seg dag efter en hård fredag. Sitter ensam framför teven nu och känner mig lite ensam. Just i detta tillfälle skulle jag vilja ha en karl att sitta & mysa med. Men men.. Längtar till imorgon iallafall då jag & Emma ska åka med Cinderella & lyssna på Date & bara festa loss.



With love//Sarah

Älskade älskade mamma!!

Kategori: Allmänt

Ja jag älskar alltid min mamma men idag var hon otrolig. Har nämligen tittat på ett halsband av Thomas Sabo i ett par år men har tyckt att det har varit för dyrt. Det har nämligen kostat 1 490 kr. Så tittade vi i fönstret vid Smycka idag för dom har nämligen 70% rabatt på några utvalda smycken och bland dom smyckena hängde halsbandet jag tittat på så länge. Så istället för 1 490 kr kostade det nu 447 kr, det kan man kalla ett fynd. Så frågade mamma om jag ville ha det som förskott i födelsedagspresent till ett par födelsedagar framöver. Hon är så otroligt söt och snäll. Hon har så dåligt ställt själv, nästan sämre än mig. Och ändå så tog hon av sina sparpengar nu för hon visste hur länge jag velat haft just detta halsband. Blir riktigt rörd. Älskar henne!!!!!


Detta är en bild på berlocken till ett armband men mitt halsband ser exakt lika ut.


För att förklara varför jag tittat så länge på det är att jag älskar drakar & jag är född i drakens år enligt det kinesika horoskopet. Och så tycker jag att det är ett otroligt snyggt smycke. Thomas Sabo kan sin sak.

 

With love//Sarah

Bär något lila för att säga en självklarhet!

Kategori: Allmänt

Onsdag 27 oktober vill jag uppmana alla - oavsett sexuell läggning, ursprung, kön och ålder - att bära något lila. Gör du det säger du "it gets better" till alla HBT-ungdomar (och vuxna) i Sverige som ännu inte har mod att vara öppna.

På senare tid har fem unga pojkar begått självmord i USA efter att ha blivit mobbade på grund av sexuell läggning. Det är lätt att avfärda som något som bara händer "over there i bibelbältet", men s...
å sent som 2009 pratade FHI om unga HBT-personers hälsa i Sverige. Fysiskt mår de bra, psykiskt mår de sämre. Självmordsförsök är 2,5 gånger vanligare bland unga kvinnor som är osäkra på sin sexualitet, och mer än 5 gånger vanligare bland dito unga män.

Det räcker med en näsduk synligt virad om handleden, ett halsband eller en mössa. Det viktiga är att det syns.

När jag var ung och inte öppet homosexuell önskade jag ibland att det syntes på alla som var homosexuella på något sätt, så jag kunde veta hur många andra som var som jag. Den önskan slog aldrig in, men det näst bästa hade varit om alla som inte såg homosexualitet som något sjukt, konstigt eller äckligt på något sätt visat det. Om så bara för en dag.


Så stog det i eventet som en kille skapat på facebook. Jag var självklart med och stöttade så tog på mig det lilla lila jag äger, bättre något litet än inget alls. Tråkigt dock att det ska behövas sådana här events. Ingen ska behöva bli mobbad eller skämmas över för att man är homosexuell.

Jag är straight och vågar stå för att jag stöttar homosexuella. Hoppas att du också gör det.


Hittade iallafall 2 lila hårspännen & en tofs. Bättre än inget alls.


With love//Sarah

Ladies night!!

Kategori: Allmänt

Ikväll är det ladies night i salas galleria så jag och tjejerna ska dra dit. Det innebär att det bara är tjejer som får vara där och shoppa och det kommer vara lite erbjudanden. Gallerian stänger kl 18.00 men detta event håller på mellan 18.30-21.00. Ser fram emot det.



With love//Sarah

TRÖTT!!!

Kategori: Allmänt

Idag har jag knappt suttit stilla en ända gång. Så har jag knappt sovit något heller. Sammanlagt har jag sovit ca 1,5h på hela natten. Men inte riktigt i sträck, nej då, utan har vaknat till & från under den lilla tiden. Så var det dax att tvätta kl 07.00 också. Hade så mycket tvätt så kunde inte skjuta upp tiden till en annan dag heller. Så slängde i ett par maskiner, gick och solade, hem igen för att sen gå till Coop och köpa frukost. När jag kom hem igen var det dags att hänga första tvätten på tork och i med en ny maskin. För att sen till slut lycka peta i mig en halv tekaka och en kopp kaffe. Sen när tvätten va klar så var det dags att ta itu med disken. Det var ju inte så mycket som tur va. Såg att jag behövde fixa till ett par byxor också, dom ända torra jeansen jag ägde för tillfället, hoppade in i duschen, åt nudlar. Tog en lite längre promenad med mamma som sedan gick till Willys för vi skulle handla lite där. Sen hemma hann jag äntligen sitta lite längre med en kopp kaffe då jag började känna att tröttheten kom smygande. Efter ett par omgångar till med diskning, plock, ansiktsmask & en dusch så känns det verkligen som det är dags att sova. Hoppas jag kan sova bra inatt då, men borde göra det med tanke på hur otroligt trött i ögonen jag är nu.




With love// Sarah

Nya underkläder + färgning steg 2

Kategori: Allmänt

Idag gick jag och mamma på stan så jag passade på att köpa nya underkläder på Lindex medans jag fortfarande hade 30% rabatt. Sen blev det en latte på Johanssons.
På kvällen färgade jag på dom allra ljusaste slingorna med brunt så håret bli lite jämnare så nu är steg 2 klart. Får vi hoppas att det slutgiltiga resultatet blir bra.

Räknar ner dagarna till helgen. Längtar så.


Mina nya underkläder.

With love// Sarah

Stefan & Krister + Steg 1

Kategori: Allmänt

Hade en trevlig lördag med Emma. Vi åt popcorn, drack cola & trocadero medan vi tittade på Hemlighuset & Full Fräs med Stefan och Krister.

Idag fixade jag steg ett på min hårfärgning. La i mer ljusa slingor för att få bort det mesta svarta. Imorgon blir det steg två.


Inte så snygg direkt men ändå haha.


With love// Sarah

Trevlig fredag

Kategori: Allmänt

Jag har haft en riktigt lugn ich skönt fredag. Jag och mamma tittade lite på stan sen tog vi en promenad till Jysk. När vi kom hem till mig igen så åt vi ostschnitzel mos, beranaise sås och rödvin till det. Sen blev det en kopp kaffe och mina hembakade chokladbollar. Nu är jag väldigt trött och sitter i sängen och lyssnar på Date.


Rödvin & mys. Saknas bara en snygg & trevlig kille att mysa med.



Mina hemgjorda chokladbollar.


With love// Sarah

Liknelse

Kategori: Allmänt

Haha kom på en bra liknelse för min förkyldning. Typ samma sak som att få en kille efter sig på krogen.

"Helt plötsligt dyker han upp, svårt att bli av med, dricker vätskor för att det ska bli bättre. Och om han ändå lyckas hålla sig kvar så länge att han följer med hem så hoppas man att han är borta när man vaknar."

Är ju ett virus jag råkat ut för, så likheterna är oskiljbara nästan haha. Vid undantaget att det är någon man vill ha brevid sig när man vaknar.


With love// Sarah

Jäkla förkylning!!

Kategori: Allmänt

Så har man gått och blivit förkyld.. IGEN!!!! Började med att jag hade ont i halsen i måndags men gick ändå ut och promenerade i regnet vilket var väldigt onödigt för det får jag lida för nu. Mådde dåligt igår och i morse vaknade jag med feber. Jag som bara vill kunna gå till gymmet och träna bort fettet. Åhh hoppas att jag snart är frisk igen så jag kan träna normalt nästa vecka igen. Bara att kurera sig & vila nu då.



With love// Sarah

Dags att ta träningen på allvar nu då!

Kategori: Allmänt

Satt nyligen och kollade igenom gamla bilder på facebook. Det ska man inte göra märkte jag. Inte när jag kom in på bilderna från 2008 iallafall. Då hade jag en mycket bättre kropp än tjockiskroppen jag har nu. Saknar den otroligt mycket. Så nu gäller det att börja träna på 100% allvar känner jag. Ok jag vill kanske inte ner på 48 kg som jag vägde då, men den platta magen jag hade då skulle jag inte tacka nej till.

Så det kanske va bra iof att jag kollade på gamla bilderna, nu fick jag en grym motivation att träna.


Ja den kroppen vill jag ha tillbaka.


With love//Sarah

Trevlig helg och julmust

Kategori: Allmänt

Så har ännu en helg passerat. Har haft det riktigt trevligt. I fredags bjöd mamma på lövbiff & rödvin hemma hos henne. I lördags gick jag hem till Emma för hon bjöd på tacopaj, den var riktigt god och sen sallad till med fetaost och rödlök. Otroligt gott. Hade med mig en flaska rödvin till det. Så tittade vi på säsong 1 av Raw comedy men sen blev vi sugna på utgång så vi hamnade först på Norrmanska sen tog vi oss till statt. Trots att vi sa att vi absolut inte skulle dit, men när klockan är ett och man inte vill gå hem är det det ända stället som är öppet. Till två iallafall.

Idag har jag bara softat och ätit lax med mamma & syster. Köpte min första julmust för säsongen idag också. Det smakade riktigt gott vill jag säga. Nu sitter jag med ansiktsmask och ska hoppa in i duschen om en liten stund.



Hoppas ni också har haft en bra helg.


With love// Sarah

Städat

Kategori: Allmänt

Så tråkigt att städa men så skönt när det är färdigt. Har precis ätit enchilladas och sitter nu i soffan framför teven och njuter av en städad, fräsch lägenhet. Ska snart hoppa in i en varm skön dusch. Får hoppas att jag kan somna ordentligt inatt. Är jättetrött redan nu.


With love// Sarah

Åhhhhh!!!

Kategori: Allmänt

Dagen började i kaos då jag skulle skriva ut mitt CV & personliga brev på biblioteket. Sista ansökningsdagen till det jobbet är nämligen imorgon så det kändes lite bråttom. Men gick det att skriva ut det då?? Nej självklart inte, för skrivaren var ur funktion. Seriöst det finns en skrivare i hela Sala man kan låna och då är den ur funktion. Dags för salas bibliotek att köpa in några flera kanske. Men som tur var så kunde min syster skriva ut det på sitt jobb innan hon slutade, tack och lov för det. Men hon hade bara 15 minuter på sig innan hon skulle byta om och gå till bussen, så jag skyndade mig att logga in på internet hemma men oj vad det gick segt naturligtvis. Tog precis 15 minuter att bifoga två filer och skicka iväg mailet till henne. Ska det seriöst ta sådan tid? Jag kommer verkligen inte överräns med mitt internet vill jag lova. Men som tur var fick jag iväg det i sista stund så hon precis hann skriva ut det och jag hann posta på det.

Så allt ordnade upp sig till slut men oj vad jag har varit irriterad och stressad idag. Det var riktigt skönt att ta ett lite lugnare gympass senare på kvällen. Så nu har jag kunnat varva ner efteråt och är riktigt avslappnad. Snart dags att sova och hoppas på en mycket mer lyckad dag imorgon.



With love// Sarah

My Moda

Kategori: Allmänt

Så nu har jag som många andra skickat in ett bidrag till Vero Modas tävling: Your Moda. Gjorde en klänning som jag lugnt skulle vilja ha själv. Skulle bli jätteglad om ni gick in och röstade på den.


http://www.yourmoda.se/klanning2010/?id=15365


With love// Sarah

Ja Nej Kanske

Kategori: Allmänt

Sitter och funderar på varför kärlek ska vara så krångligt när man är vuxen. Kommer ihåg när man var liten och skickade en lapp till killen man gillade där det stog: "Får jag chans på dig? Ja Nej Kanske" Så fick man tillbaka lappen med ett kryss i någon av rutorna. Fick man ett nej hittade man bara någon ny att skicka lappen till. I lågstadiet hade jag tom två pojkvänner samtidigt. Det var tider det haha. När det tog slut fortsatte man leka med varandra som vänner igen. Inget bråk, inga tårar inget var jobbigt.

Saknar den tiden på ett sätt. Tiden då kärleken var så lätt. När man var så stolt över sin "pojkvän".

Idag är man glad om man ens träffar en kille som vill ha något seriöst. Någon som vill mer än bara "leka". Om man själv ens hittar någon man vill och orkar leva med. Någon man kan lägga ner tid på och kan offra en stor del av sin tid till. Som man kan gå igenom både dom bra och dom dåliga stunderna med. Det är så mycket att tänka på nu när man är vuxen. Varför kan det inte vara lika lätt som när man var liten? Bara ta allt som det kommer utan att tänka på framtiden hela tiden.




With love// Sarah

Ingenting

Kategori: Allmänt

Ja idag har det inte hänt något. Blev inget gym igår eftersom min förkyldning blev värre igen. Har mått rätt dåligt idag, ont i huvudet, halsen & lite tungt att andas. Nu vill jag bara bli frisk så jag kan träna normalt. Inte bara lite då och då. Ja ja, det var väl allt jag hade att skriva om.



Tänker också mycket fortfarande på varför man inte ser vad man har förrän det troligtvis är försent. Önskar att jag kunde säga vad jag har i tankarna men för att citera Thomas Järvheden från hans sång "Om det var vi":

"Om jag ska våga kräva svar måste jag våga fråga. Men det tömmer en människa på kraft att förlora av det han aldrig haft."

With love// Sarah

Ytterligare en helg är förbi.

Kategori: Allmänt

Så lider ytterligare en helg mot sitt slut. Festade med tjejerna i fredags och det var riktigt trevligt. Sov bort nästan hela lördagen och idag så är det segt men ska väl pallra mig iväg till gymmet lite senare. Ska ta sällskap med syrran. Måste diska & plocka lite men det ska väl hinnas med. Vi är iallafall två som kan hjälpas åt.


Jag, Emma & Annika (syster var med också men inte på denna bild)


With love// Sarah