sarahwithlove

Scotts i Sala Folketspark 27/11

Kategori: Allmänt

Igår gick jag, mamma och pappa till Sala Folketspark för att lyssna på Scotts. Dom var verkligen jättebra (och Henrik är ju bara så snygg hehe.) Synd bara att det var så lite folk som var där för att titta/dansa. Men då va det iof väldigt lätt att ta bilder på bandet eftersom man stog alldeles vid scenen.

Var jättekul för fick jättebra kontakt med Henrik och han lutade sig mot mig ett par gånger när han körde ett riff. Kollade på mig och log mot mig gjorde han typ hela kvällen från scenen också vilket jag kommer kunna leva på länge haha.
Fick några bra bilder också. Henrik kollade verkligen in i min kamera på dom.. Sen när dom spelat klart lyckades jag få hans autograf, jag ropade på honom nerifrån scenen så han satte sig på hur frör att prata med mig.. 
Det roliga var att han ursäktade sig för att han tyckte att den blev ful och frågade om den verkligen dög.
Sen när vi skulle gå så gick Roberto (basisten) förbi mig för han skulle hämta en penna då passade jag på att fråga honom också efter en autograf vilket jag fick. Han visade även sina fingrar som var helt svarta vid fingertopparna och sa att dom hade spelat hårt den kvällen.
Så både Roberto och henrik var riktigt trevliga det lilla jag hann prata med dom.


(Bästa bilden jag fick på Henrik)



(Roberto)

Det var verkligen en riktigt lyckad kväll. Träffade även på en av mina kusiner, Louice Myllymäki. Hon sålde lite Scotts prylar.



Idag softar jag bara. Hade först tänkt gått ut me struntade i det. Är inte sugen att gå ut på Statt i Sala när det är Adam Tensta. Kommer väl bara vara massa 18 åringar ute. Så sparar mig till nästa helg istället. Menar kommer kunna leva bra länge på gårdagen. Så kommer bli en filmkväll med lite rödvin och smörgåstårta. Sen imorgon är det julskylting. Ska bli lite mysigt ändå trots att jag hatar julen.




With love// Sarah

Köpt gardiner och sängkläder

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag redan kl 07.00 och gick upp för att flytta mig till teven för att se Vakna med the Voice och åt frukost.
Sen tog jag en kopp kaffe innan jag tog itu med disken sen blev det en dusch innan mamma och pappa kom förbi mig.
Vi tog en gemensam promenad till Jysk där jag fick tag i ett par nya gardiner, sängkläder och en vit pläd.


Sen hade jag tvättid när jag kom hem igen och efter det lite kyckling och potatissallad och efter det blev det en tripp till solariet. Nu sitter jag och tittar på Harry Potter och Halvblodsprinsen som Ulrika köpte idag. Tittar väl lite halvhjärtat för tycker inte att filmerna är så speciellt bra. Böckerna är mycket bättre.



Mina nya gardiner




Mina nya sängkläder (fortfarande i sin förpackning)




With love// Sarah

En trevlig onsdag

Kategori: Allmänt

(Detta inlägg skulle egentligen läggas in igår men pga tekniska problem lägger jag in det idag)

Idag har det inte hänt så mycket.
Min syster Ulrika bjöd på en middag på Akropoolis, en underbar grekisk restuarang i Sala. Tipsar verkligen om den om det är någon som vill äta ute i här. Brukar oftast köpa Bifteki Gemisto eller Pikilia Kotas men idag tog jag en Filé Oscar och ett glas rött till det. Vilken generös syster jag har.





Sen gick vi hem till Lovisa och Tommy för att gratta Lovisa lite i efterskott och för att hälsa på deras katt Moa. Så otroligt söt katt. Jättebusig för den är fortfarande så liten. Tur hade jag också att jag inte blev sjuk av den är ju skapligt allergisk mot katter annars, förutom min, ja och nu Moa också.  Ett riktigt litet charmtroll det där.

(Det va svårt att få en bra bild på lilla Moa eftersom hon rörde sig hela tiden, men visst är hon söt)



Sen gick jag och syster och solade och njöt av solarievärmen ett tag (nu när det är så grått och trist ute)



Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Scotts, som jag helt plötsligt börjat lyssna på. Tack vare jag av en slump såg på Dansbandskampen så är jag ett fan av vissa dansband. Som scotts och Date. Men date har inte släppt någon skiva med alla dom nya bandmedlemmarna (är ju bara Jan som är kvar sen dom startade) så därför får det va Scotts som spelas hos mig just nu. Vill så gärna se dom när dom kommer till Sala på fredag. Hoppas jag får med mig någon. Har visst blivit gammal, visas nu när man sitter och lyssnar på dansband helt plötsligt. Men det hjälper ju en bit på väg att sångarna i banden är snygga och sjunger underbart haha.


With love// Sarah

Liten sammanfattning

Kategori: Allmänt

Va ju ett par veckor sen jag skrev här.

Har hänt lite sen sist men inte så jättemycket direkt. Emma har hunnit fylla 25 och det firade vi rätt rejält. Hon fick många intressanta presenter haha. Det var en riktigt kul kväll faktiskt trots att vi va i Sala.
Sen har jag legat skapligt förkyld nästan hela veckan och missade Lovisas födelsedag pga det vilket var riktigt tråkigt.

I fredags kom Emelies mamma Ewa över för jag skulle styla henne till en 80 tals fest hon skulle på och det var riktigt kul att krusa håret och sminka henne.

Sen i lördags låg jag bara hemma och va seg. Missade som sagt Lovisas födelsedag. På söndagen kom min äldsta syster me sin man och 2 barn en liten stund men dom hade rätt bråttom hem. Min systerson hade haft en hockeymatch här i Sala men gick inte på den för va förkyld och vill då inte sitta i sveriges kalaste ishall och frysa.

Köpte ett par nya skor. Dom var verkligen ascoola. Köpte dom på EuroSko i Sala (kan man tänka sig att det kan finnas snygga skor i Sala nångång också.)




Nu såhär efter 2 år som singel så börjar det kännas riktigt tråkigt och ensamt i längden. Skulle verkligen vilja hitta en snygg, charmig, rolig och trevlig kille som också vill vara seriöst men det känns ju som ett dött lopp för tillfället.

Så man får helt enkelt nöja sig med det ögongodiset som finns på tv. Har rätt nyligen hittat en ny sådan. En svensk för en gångs skull. Hade ingen tanke på att dansbandskillar kunde vara snygga haha. Zappade bara på teven för några veckor sen och det var dansbandskampen på ettan (reprisen) och bandet Date uppträdde. Hur snygg är inte deras sångare Peter Svensson?? Han är snygg, snyggaste klädstilen en kille kan ha typ och var rolig och sprallig och som han flörtar med kameran den killen är verkligen född till att stå på scenen. Synd bara att han har flickvän och barn haha men det är väl klart att alla snygga killar är upptagna, antingen med tjej,kille, sig själva el annat.

Det värsta va ändå att jag fick reda på i lördags att 2 av mina kusiner som bor i Strängnäs hade efterfestat med dom efter dansbandskampen för bara någon vecka sen. Riktigt coolt tycker jag.

Hur snygg är inte Peter med sin gitarr?? Och han sjunger ju underbart. Hoppas dom vinner tävlingen.



Nä nu har jag låtit som en liten fjortis i det senaste stycket så nu är det dax att lägga ner innan det blir för pinsamt haha..


With love// Sara 

Nya stövlar

Kategori: Allmänt

Den här helgen som varit har varit riktigt skön. I fredags åkte jag och Ulrika till Uppsala för att köpa någon present till Emma för hon fyller ju snart 25 och det ska vi fira på lördag. Jag skulle även hitta ett par lårhöga stövlar hade jag tänkt mig för fick kasta mina förra året. Så vi gick in i alla skoaffärer tills jag tillslut hittade ett par på Dinsko. Blev kär på en gång vi är liksom meant to be together haha. Det var ett riktigt bra pris på dom också, 600 kr. Så var riktigt nöjd över den affären.




När vi kom hem på kvällen så skulle vi dela på en liten flaska Asti Martini och jäklar vad vi fick kämpa med att få upp korken. Den ville verkligen inte lossna så jag och Ulrika fick kämpa varannan gång tills hon tillslut fick upp den i slutklämmen. Dom hade tryckt ner en stor kork i en liten flaska. Hade träningsvärk i händerna två dar efter haha.


Sen i lördags tog jag det bara lugnt framför teven. Emma kom över och kollade på film med mig och Ulrika. Vi såg My best friends girl som jag köpte på Åhlens i Uppsala på fredagen. Så satt vi och svullade massa chips och cola.





I söndags var det ju fars dag så jag och Ulrika gick hem till mamma och pappa för att äta mat och tårta. Sen solade vi på kvällen sen var det en lugn kväll framför teven och med lite yatzy som gällde.


With love// Sarah


Sömnsvårigheter

Kategori: Allmänt

Jaha nu sitter man här som vanligt mitt i natten och kan inte sova. Har datorn i knät å How I met your mother är på teven. Jag kan tydligen se den serien efter att ha sett dumpad utan att må dåligt. Serien är helt enkelt för bra för att undvika haha.
Funderar på att göra lite choklad för att ha något gott att dricka och för att ha något att göra.




Letar även förbrilt efter någon att prata med på msn el facebook. Men alla sover ju vid det här laget. Hatar att vara arbetslös, man är ju alltid på G när alla andra sover eller så är dom på jobbet när jag vill ha någon att fika med. Tur att jag har mamma och pappa iallafall som också är hemma på dagarna så jag kan umgås med dom.

Tog en fika idag med Emelie iallafall innan hon skulle med tåget hem till Sthlm. Madde, Emma R och Emelie N kom till Johanssons lite senare dom med. Blev massa te idag iallafall. En kopp på morgonen, 2 på johanssons, en chailatte vid stationen sen en kopp på kvällen också.

Men sov så gott alla ni som är lyckliga nog att sova skönt i era sängar. Själv ska jag väl försöka sova snart och hoppas att det funkar.


With love// Sarah

Glad för hennes skull

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag. Gick upp klockan 9 för att äta frukost och göra mig ordning till mitt möte på arbetsförmedlingen som var kl 12.15 (ok det va ju inte så kul men iallafall, hade en orsak att gå upp skapligt på morgonen iaf). Sen träffade jag mamma och pappa ett litet tag och bjöd dom på kaffe och mina muffins. Sen träffade jag Emelie för hon va i Sala nu. Var verkligen jättekul för det var ett bra tag sen jag såg henne.

Vi tog en latte på Johanssons och snackade lite sen gick vi runt på stan ett tag. Letade efter ett vänsmycke av något slag. Får se nu då om hon åker till Australien i 2,5 år för hon har kommit in på en skola där. Jag är verkligen jätteglad för hennes skull och hoppas att hon åker så att hon får en riktig upplevelse och en bra utbildning. Kommer sakna henne sjukt mycket dock. Så mycket att det kommer göra riktigt ont. Men det är smällar man får ta. Man måste ju ta alla möjligheter man får här i livet och hon förtjänar verkligen det här.
Skulle helst vilja att hon stannar i Sverige men hoppas verkligen att hon tar den här chansen när hon väl fått den och gör något kul och bra i livet. Stöttar henne vad hon än väljer.

 

With love// Sarah

En väldigt lugn helg

Kategori: Allmänt

Denna helg har det inte hänt mycket alls. Fast det har varit halloween var jag duktig nog att vara nykter hela helgen för att ta hand om mig själv istället och bara tagit det lugnt.

I fredags gick jag med mamma och pappa på stan först och kollade lite (vilket går väldigt fort i lilla Sala). Sen följde jag med dom hem för att äta.
Senare ringde Emma och jag begav mig mot stan igen för att möta henne på coop och handla något gott till kvällen. Vi hade nämligen bokat in en filmkväll. Vi köpte chips och cola och satt å svullade till filmen Dumpad. Den var riktigt rolig och härlig. Dock vet jag inte hur jag ska kunna se How I met your mother utan att garva lite inombords med tanke på att Jason Segel (Marshall) är helt naken ett par gånger i den här filmen haha..



Vi kollade även på massa bilder på emmas dator.. bilder som va från 2 år sen å nyare. Va riktigt roligt med tanke på att nästan ingen ser likadan ut idag som vi gjorde för 1-2 år sen.
Kul också när vi tänkt på att jag och Emma faktiskt festat ihop i 2 år iallafall men bara pratat riktigt med varann i 1 år tack vare att jag fick jobb på AdLibris ett halvår och på så sätt kom vi närmare varann och det är jag glad för.

Visst ja jag mobbade emmas katt också (alltså ett gossedjur) den är ju så ful så den blir söt. Va i våras den blev slängd fram och tillbaka när vi var 6 pers i hennes lägenhet som hade fet baksmälla haha. Den är liksom typ en fyrkant, rätt plat. Den lite hårdare stoppningen är typ bara i tassarna och magen.



I lördags så tog jag det bara lugnt hemma med syrran och vi kollade på några filmer och så fick jag ett mms av Emma där hon hade fotat dom skorna hon sprang runt med: höga klackar!!!! Det var något nytt.. Emma i klänning och klackar det betyder bara en sak: det är maskerad haha. Så det kom som en överraskning. Bra jobbat Emma, är stolt över dig ;) haha.

Sen söndagen var också lugn, vaknade och kände att förkyldningen blivit lite sämre igen tyvärr. Hoppar fram och tillbaka hela tiden, blir så trött på det.
Så det har bara varit film idag med. Jag och syrran solade iof ett tag på kvällen vilket var riktigt skönt. Låg i värmen och drömde om en sandstrand.. Inte helt fel ;)


With love/ Sarah