sarahwithlove

Bakat mina första muffins

Kategori: Allmänt

Hej!

Idag har igentligen varit en riktigt seg och händelselös dag. Vaknade runt elva och förflyttade mig till soffan. Sen kom mamma och pappa förbi med lite soppa som vi åt tillsammans till lunch. Sen gick vi till coop och handlade lite sen åkte mamma och pappa hem till sig.
Jag käkade lite risotto som fanns kvar från gårdagen sen lade jag mig på soffan och höll på somna då Hannes ringde och väckte mig. Tack för det för blev jag piggare efter samtalet och fick för mig att baka blåbärsmuffins.
Hade aldrig gjort det förut så tyckte att det skulle va kul att prova (plus att man har något gott att äta haha). Dom blev ju inte så jättefina men dom smakar faktiskt riktigt bra. Blev riktigt nöjd. Va kul att ha något att göra också denna tråkiga dag.

Min deprission är väl från och till hela tiden. Men just idag har jag mått mycket bättre iallafall. Dock väldigt trött och seg men man kan väl inte vara så mycket annat denna tråkiga årstid.



With love/ Sarah

Gladare dagar

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu va det som vanligt ett tag sen jag skrev. Är verkligen riktigt dålig på att blogga men då kan man även se det som en överraskning när jag väl skriver haha.

Det har ju inte hänt så mycket sen sist. Har klippt mig och blivit brunett iof vilket känns jättebra nu på hösten. Sen är det ju upp till var och en om ni tycker jag passar bäst i blont eller brunt. Jag trivs i båda men känns skönare att vara brunett på något sätt.


Katja va och hälsade på mig i Sala övet dagen i lördags. Det var verkligen jätteroligt. Finns ju dock inte så mycket att göra här så vi slutade naturligtvis på Johanssons café och fikade och köpte en varsin latte där och till det tog Katja en rosa bandet bakelse, vilket jag inte kan äta pga min nötallergi, så jag tog en vaniljbulle istället. Det satt en pappa med sin dotter brevid oss ett tag och flickan tyckte att vi var tokiga (hon svarade faktiskt ja på det när pappan frågade haha) men han var verkligen jättetrevlig. Menar Katja och jag tillsammans blir inget annat än pratigt och galet. Tänk två högljudda tjejer som aldrig kan va tysta, är riktigt spralliga och har gått teater i gymnasiet båda två (hon i Uppsala och jag i Västerås) stackars allmänheten säger jag bara haha. Men tack och lov att jag fick jobba på AdLibris ett tag så jag fick träffa henne för lite mer än ett år sedan för jag blir alltid så glad av att träffa henne. Synd att det blir så sällan bara.

 
(blev en suddig bild på Katja för hon kunde ju inte sitta stilla)



En annan sak som verkligen gjort mig glad är att en annan människa jag inte snackat med på länge helt plötsligt hör av sig och vi pratar mycket och ofta nu. På msn dock men skrattar ofta sjukt mycket när jag pratar med denna människa. Härlig och underbar på alla sätt (som jag känner till iaf fast vi inte känner varann så bra.) Jätteglad att det går bra för dig för det förtjänar du. Jag hoppas och tror på att dig och att du kommer gå riktigt långt.

Saknar Sthlm jättemycket och vill så gärna tillbaka dit så fort jag kan. Trivs inte att bo i småstäder. Det är helt okej att hälsa på för då kan man slappna av och vila upp sig. Men jag gillar att bo där man har nära till allt. Saknar vännerna i Sthlm också så måste hälsa på alla som jag hinner snart. Tur att det inte är så långt mellan Sala och Sthlm iaf.

Tack alla underbara människor jag känner som hjälpt mig på traven ut ur min deprission genom att få mig att skratta och tänka på annat. Puss och kram på er.

Ska även tipsa om att jag läser "En shopaholics bekännelser" just nu och den är helt underbar. Både lättläst och lättsmält. Man skrattar lite åt den för man känner igen sig en hel del i den. Kostar bara 41 kr på AdLibris.com http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9171306803 Tack Emma för att jag fick den av dig.


With love// Sarah