sarahwithlove

Sammanfattning av helgen!!

Kategori: Allmänt

Ja i fredags tog jag en promenad till mamma. Hon bjöd på en räkmacka från ångbagaren till lunch och kaffe till det. Efteråt lånade jag hennes symaskin och sydde upp en klänning jag har som jag använt en eller två gånger fast jag haft den länge bara för att den va för lång för mig. Är man kort som jag är ser man så otroligt mycket kortare ut i en längre klänning så nu blev den perfekt efter jag justerat den lite.
Lördagen var det dax att åka in till Uppsala, jag, Emma och Ulrika tåg tåget in för att äta sen kom Lovisa och Tommy lite senare sen gick vi tillsammans till för att se Betner uppträda. Han var ju helt underbar som vanligt. Sen åkte Lovisa och Tommy hem men vi andra tre stannade kvar för att parta loss. Dock blev det inte så mycket party då vi gick runt till några ställen men det va så kallt så vi orkade inte stå i kö någonstans, vi blev bara genomfrusna och inget vi drack kändes. Sen slutade vi på Fame där vi hade ätit tidigare, jättebra ställe men för ungt folk som va gäster där. Var väl nästan ingen äldre än 18 år. Men det var en trevlig kväll iallafall.
Söndagen va det ju första advent så jag och syster började städa och gjorde klart resten idag.


Haha lite kul att det står Betnur..




Och så va det första advent då.. Längtar tills skiten är över!!



With love//Sarah

 

Skickat efter skor!!

Kategori: Allmänt

Woho idag skickade jag efter två par skor från Nelly.com. Har kollat på sandaletterna sen i somras & nu så hittade jag ett par grymt snygga stövletter jag bara måste ha. Passade på nu när dom har kampanjen "Handla nu betala i februari." En riktigt bra kampanj tycker jag. Så nu hoppas jag verkligen att båda paren passar också. Väntar med spänning.



With love//Sarah

Grattis till systrarna de Jong!!

Kategori: Allmänt

Det har varit en riktigt trevlig helg. I fredags var jag hos mamma och blev bjuden på mat och rödvin. Lördagen så firade vi systrarna de Jong. Emma fyllde i onsdags och Lovisa fyller idag så det var ju perfekt att dom hade en fest ihop. Så det blev en hel del groggande med trevligt folk. Idag har det bara varit en slapp dag då jag inte har gjort någonting. Så skönt det ibland.


Snodde en bild från Emma. En klassisk badrumsbild haha.

With love//Sarah

Ny klänning!!

Kategori: Allmänt

Köpte en ny klänning från HM idag för endast 199 kr. Det är klänningen med spets i ryggen som det görs tv reklam om. Har varit sugen på den ett tag och det verkade som den sista 34:an bara hängde där och väntade på mig. Nu har jag något snyggt att ha på mig på nästa kryssning.



With love//Sarah

Så tungt!

Kategori: Allmänt

Jaha så har det varit fars dag idag. Det var ju ingen höjdare att hälsa på sin pappa på ett hem för senila vill jag lova. Det var så tungt att se honom börja se så gammal ut samtidigt som han beter sig ungefär som ett barn. Se honom så stel i kroppen att man måste hjälpa honom att sätta sig och resa sig från stolen. Att säga "Grattis till fars dag" till någon som inte förstår att han är ens pappa utan han bara tittar på en. Att han inte kan prata ordentligt så man inte kan ha en ordentlig konversation med honom. Det är så jobbigt och idag så började jag tom gråta när jag såg honom för det var så jobbigt. Säger som min kompis Emma att fars dag är en onödig dag. Man ska alltid visa att man älskar sina nära och kära, passa på innan det är försent.
Kramade min pappa så hårt och ville inte släppa taget, ville resa tillbaka i tiden då jag var liten och pappa var min hjälte, den ända mannen i mitt liv.
Så snälla ta vara på all tid ni har med dom ni älskar. Säg till dom hur mycket dom betyder för er. Jag har aldrig gjort det till min pappa och nu när jag försöker så förstår han inte. Hoppas att ingen av er behöver genomgå samma sak som mig, det är en otroligt tung börda.



With love//Sarah

Usch för snö!!!

Kategori: Allmänt

Jaha så har den alltså kommit. Den äckliga snön. Jättekul med snöstorm idag när man mådde jättedåligt och var tvungen att ta sig till apoteket och till Coop, verkligen jag menar det. Nä usch nu är den hemska årstiden här, den årstiden jag hatar så mycket. Känns som vi inte har något annat än vinter här i landet nu längre. Förr hade vi iallafall långa sköna somrar så man klarade av vintern. Men nu när vi inte haft en riktigt fin sommar på länge (4 år sen sist det var riktigt varmt hela sommare) så fasar jag denna hemska, kalla årstid som bara orsakar olyckor på vägarna. Hoppas denna vinter inte ens blir hälften så lång, kall & snörik (läs äcklig & vidrig) som förra vintern som jag aldrig trodde skulle ta slut.
Har lite hopp nu att den här snön ska försvinna till helgen som dom har lovat. Då kan den hålla sig borta också tycker jag.


Så här ser det ut från mitt sovrumsfönster. Fy säger jag bara =(

 

With love//Sarah

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Idag ringde jag äntligen till den arbetsplatsen som jag VERKLIGEN vill jobba på. Ringde direkt till personalrekryteringen. Hon var så trevlig i telefonen och berättade att det tyvärr inte fanns något ledigt jobb som ordinarie personal för tillfället. Men att jag skulle maila mitt CV, personliga brev och vilket/vilak områden jag är intresserad av till hennes mail så dom har mina kontaktuppgifter om dom behöver mig som inhoppare för det brukar dom behöva med jämna mellanrum sa hon.
Så håller tummarna ordentligt nu att turen står på min sida denna gång för jag vill inget hellre än att jobba där just nu. Tänker inte skriva vilken arbetsplats det är. Får vara en hemlis tills om jag får något svar. Men tänker inte ge upp iallafall.


Sätter in en fyrklöver i inlägget och hoppas att den ger tur. Naturligtvis en bild på ett smycke av en av mina favoritsmycesdesigner.. Thomas Sabo.


Känner mig krasslig nu så ska krypa ner i sängen och titta på en del av Desperate Housewives.

With love//Sarah

Tungt

Kategori: Allmänt

Det känns tungt och jobbigt fast jag inte orkar bry mig egentligen. När hjärnan tänker bryr jag mig inte alls, men när hjärtat säger sitt så gör det ont. Saknar dig fast jag inte vill. Ska sluta tänka och lägga allt åt sidan.


With love//Sarah

Glögg!!

Kategori: Allmänt

Köpte en flaska Dufvenkrooks vinglögg igår. ÄNTLIGEN!!!!! Glögg är en av väldigt få saker jag tycker om med vintern/julen. Tur att det finns så jag  kan hitta nåt positivt i denna hemska årstid. Mysigt att sitta med tända ljus & en kopp glögg framför teven när det är kallt ute.


Min favoritglögg



With love//Sarah

Kryssningen var grym!!

Kategori: Allmänt

Ja bättre sent än aldrig att skriva lite om kryssningen. Tänker dock inte gå in på den så djupt för man måste varit med för att fatta allt, och vissa saker ska stanna mellan vänner hehe.
Men jag och Emma åkte iallafall med Cinderella och såg Date den 31/11. Som jag alltid påpekar så är dom alltid så duktiga, trevliga och roliga. Även om man inte gillar dansband så kan man absolut se dom. Kolla på Emma, och mig också iof eftersom jag knappt lyssnar på nåt annan dansband än dom. Men tycker dom är en blandning av dansband & ett coverband.
Vi träffade iallafall Linn & Tina ombord. Trevligt med Date krysningar för det är bar då vi träffar tjejerna. Men det var en riktigt rolig kryssning även om jag föredrar Birka som båt. Men sällskapet & bandet förgyllde kryssningen.
Det var otroligt kul att sjunga kareoke denna gång eftersom publiken var verkligen med när jag sjöng I love rock'n'roll och när jag var klar va det en mamma med sin son & sitt barnbarn som sa att dom tyckte jag var jätteduktig efteråt och berömde mig. Det värmer ju alltid. Speciellt när ett barn säger det också, dom brukar ju ha en tendens att verkligen säga vad dom tycker. Men jag släppte loss mer än någonsin på kareokescenen måste jag säg haha.
Men oj vad sliten jag har varit efter vi kom hem igen. Men men, man mår väl som man förtjänar och det var värt det.


En av Emmas bilder från senaste birka kryssningen dock =P


With love// Sarah