sarahwithlove

Hittade ett par fynd igår

Kategori: Allmänt

Åkte in till Västerås med mamma och syrran igår för jag skulle köpa en ny svart ögonskugga på Make Up Store. Den butiken finns ju inte i Sala och jag kan inte köpa något annat märke när det gäller basfärgerna.
Jag hittade även en rutig halsduk på cubus för 20 kr som jag inte kunde låta bli att köpa. Väldigt färgglad för att vara jag, men kommer bli grymt snyggt när jag har helsvarta kläder att andvända halsduken som en glad färgklick.


Halsduk från Cubus 20 kr och ögonskugga från Mak Up Store 135 kr



Sen gick vi till Maddox som brukar ha grymt snygga kläder. Och där gjorde jag nog mitt bästa kap hittills. Fick tag i en klänning från ICHI för 119 kr. Va 70% rabatt så den hade kostat 399.95. Fanns precis en svart kvar i XS, kunde inte haft mer tur. HAde spanat in den på Nelly.com tidigare men som tur va köpte jag den inte tidigare. Är riktigt lycklig för den, grymt snygg. Snygg till mina höga färgglada skor.


Klänning från ICHI 119 kr. Kommer bli grymt snyggt med den och mina färgglada skor med höga klackar på Birka 24 mars ;)



Ikväll blir det in i dimman med mina galna vänner. Kanske ses där.


With love// Sarah

Inte varit apatisk på soffan idag iallafall.. hehe

Kategori: Allmänt

Hej! Idag blev man först väckt i 6 tiden av ett sms som jag inte orkade kolla för jagva för trött och somnade om istället. Men så vaknade jag i 7 tiden och kollade det och blev glad när jag såg vem det va ifrån.
Sen lyckades jag somna om lite för länge då jag vaknade när mamma ringde lite innan ett och frågade om jag ville med och hälsa på pappa. Så jag gick upp, tog en dusch, slängde i mig lite tacos, mamma kom hem till mig sen gick vi tillsammans till pappa.

Sen gick vi tillbaka hem till mig och tog ett varsitt glas rött eftersom vi kände att vi behövde det då besöket hos pappa hade varit mindre roligt.

Fick ett sms av Emma sen att hon hade kommit hem från jobbet och vi skulle mötas vid Johanssons för att ta en fika. Jag köpte en jättegod fylld baguette med kalkon och Rhode Island dressing (dom har ju så grymt goda baguetter där) och så en Loka till det. Idag är det en vecka sen sist jag drack läsk så är riktigt stolt över mig själv. Hoppas man blir smalare nu då.


Jag & Emma (vet inte vilken pose/min jag försökte få till.. Det som är klart är att jag misslyckade totalt haha)

Nu sitter jag här i sängen med datorn i knät och spelar Lars Winnerbäck på Spotify. Får se om jag kan somna lite tidigare ikväll eftersom jag ska till Västerås imorgon. Får lägga mig ner och försöka drömma om något trevligt.


With love// Sarah

Tjo!

Kategori: Allmänt

Idag har syrran fyllt år. Hela 31 år hehe ;P Så jag bakade blåbärsmuffins idag till dom släktingar som kom (och till mig själv eftersom jag inte tycker om tårta). Dom blev riktigt goda också måste jag tillägga.
Sen kom Emma över ett tag också och åt lite tårta och snackade.

Har inte hälsat på pappa heller än, får se om det blir av imorgon. Lite beroende på vädret.
Sen måste jag sola snart så man får 15 min värme iallafall. Och så man blir lite brun så klart.

Visst ja. Tappade ju min älskade ögonskugga i golvet idag. Min svarta från Make up store. Klarar mig inte utan den så måste åka till uppsala eller västerås för att köpa en ny då dom inte har det märket i Sala. Menar kan ju inte byta märke nu, det funkar bara inte när man hittat en favorit.

Det var allt jag hade och berätta idag.



Hittade en perfekt bild på hur jag ser ut på morgonen haha.


With love// Sarah

Jaha..

Kategori: Allmänt

Sitter sömnlös som vanligt. Att jag ska vara sådan nattuggla. Kommer knappt upp ur sängen, uselt morgonhumör, trött hela dagen sen vaknar jag till när det börjar mörkna och alla andra ska sova. Men men, vad ska man göra. Nattjobb är ju min sak, det vet jag ju efter provat på olika sorters arbetstider, fasa om jag skulle få ett jobb nu där jag måste börja kl. 7 på morgonen. Usch!!!

Men iallafall borde jag sova nu då jag ska upp imorgon, gå på stan med mamma & syster sen hälsa på pappa på hemmet där han sitter för att fira syrrans födelsedag en dag i förskott så våran älskade pappa också får vara med. Sen blir det äta hos mamma sen hem och städa då det kommer folk till oss på söndag för att äta lite tårta för syrran fyller den dagen. Jag ska baka blåbärsmuffins imorgon också, mycke för min egen del då jag inte äter tårta men även så andra ska få en muffin också. Vad snäll jag är haha.

Men godnatt på er.




With love// Sarah

Broken

Kategori: Allmänt

Har alltid hatat Alla hjärtans dag och från och med i år kommer jag hata dagen ännu mer.
Själva grejen med att man ska ha en dag då man visar alla hur mycket man älskar dom är ju patetiskt. Det ska man väl visa varje dag? Allt för att affärshandlarna ska få lite extra klirr i kassan.

Sen när man detta året fick gå och hälsa på sin pappa på ett hem som han hamnat på för några dagar sen pga att hans alzheimers har blivit sämre gör ju inte dagen mycket trevligare. Det är allt annat än roligt att se sin pappa förändras till den sociala arbetsmyran till det virriga, glömska vuxna barnet som inte kan tala ordentligt. Se honom vandra fram och tillbaka, glömma vart han lagt allt, glömma vad man heter.  Att dom ringer från hemmet han är på och säger att han vill prata med mamma för han är ledsen och saknar oss. Att han hela tiden säger att han inte ska bli kvar där så länge, att han snart kommer hem. Fast vi vet att det inte kommer bli så.

Hoppas att ni slipper det här. Jag lovar att man verkligen inte vill se någon i sin närhet råka ut för det här. Speciellt inte en förälder. Det bryter ner en totalt. Försöker verkligen vara stark nu och acceptera situationen men det är svårt. När jag är i min ensamhet bryter jag ihop, tänker tillbaka och minns. Undrar varför det blev såhär och varför just min familj blev drabbad. Finns tyvärr inga svar och detta ger mig en otrolig smärta.

Jag känner mig så hemsk då jag helst väljer att inte hälsa på pappa så ofta. Vill inte se vilken verklighet jag lever i för det gör för ont. Försöker fly och tänka på annat. Jag är väl en dålig människa men kan inte rå för det.

Skulle vilja ha någon att hålla om, någon att känna mig trygg med. Jag kan erkänna det, jag som annars alltid är den som är noga att bevisa att jag klarar mig själv. Gör inte det just nu. Vill inte vara ensam för då jag inser hur mitt liv är just nu.

Finns en text som beskriver exakt som jag känner (Dead by April - Dead by April): "Now I'm being something I'm not, memories gone, I'm falling behind! Now, I'm standing lonely in tears, my heart is gone, I'm falling behind!"




With love// Sarah

Kryssning 100131

Kategori: Allmänt



Måste säga att det var den bästa kryssningen hittills. Åkte Birka Paradise med familjen. Mamma hade vunnit en resa genom Sala Allehanda och det var ju min idé att boka in kryssningen just den 31 januari eftersom Date skulle spela då. Jag tog med deras skiva jag fått i brevlådan några dagar tidigare i hopp om att få den signerad och det fick jag vill jag lova. Fick tom en personlig hälsning av Peter på insidan där han skrev: Till underbara Sara!.. Så otroligt schyssta killar i det bandet alltså, dom ligger mig varmt om hjärtat. Kom speciellt bra överräns med Peter, kändes som jag känt honom förut för kunde prata hur som helst med honom.


Jag och Peter

Jag och Ulrika sjöng kareoke där vi träffade på söta Jacob också. Det var lite pinsamt då Jacob som höll i det satt brevid och kollade samtidigt som jag upptäckte att Peter stog och kollade på han också. Så sångaren i ett av mina favoritband såg oss sjunga haha. Fast han sa sen att han tyckte det lät bra så får hoppas att han inte ljög.

Efter 2 när Date slutade spela gick jag och Ulrika till discot för att kolla in det men då hade det redan stängt så vi gick ner igen för att köpa en öl/cider på det ända stället som var öppet. Sen träffade vi på Date igen och satt oss vid Peter eftersom han satt lite bakom dom övriga, så pratade vi mer med honom och han va lite sugen på öl så han smakade av mig några gånger. Så jävla skön kille. Frågade honom också om vi kunde byta skor eftersom jag hade så ont i fötterna. Sa han gärna för han trodde att han skulle få riktigt snygga ben i klackar haha.

Sen sprang jag och Ulrika runt på båten och tog massa flumbilder innan vi blev trötta och gick till hytten.

På måndagen gick vi runt lite på båten, stannade och köpte en yogurt och en pepsi till frukost, väntade på att restaurangen skulle öppna. Där stötte vi på Jacob igen, han riggade upp till musikquizen som skulle bli på scenen brevid där vi satt. Men den missade ju vi eftersom vi skulle se Date kl 14.00 igen.


Jag och Jacob

Sen när vi hade ätit gick vi för att hämta mamma och pappa sen dra till tax freen. På vägen dit stötte vi på Peter igen som stog i receptionen, han sa åt oss att stanna där och lyssna, han ropade nämligen ut att Date stog i tex freen och sålde sin skiva och signade den. Sen gick vi vidare med honom ditåt. Vi gick runt lite sen när vi kom fram till dom köpte mamma deras skiva så pratade vi lite mer.

Sen va det dax att packa ihop lite för att sen gå och lyssna på Date. Stackarna va rätt slitna efter fyra dagar ombord. Men dom var riktigt duktiga ändå trots att rösterna skar sig ett par gånger.
Efter deras spelning kom Peter och satt sig vid oss och pratade lite, frågade mig bla. när dom hade spelning på Silja och med vilket band det var. Lite kul att jag hade mer koll än honom haha. När jag sa att det var den 16 juni, precis på min födelsedag och att jag skulle åka då blev han glad och sa att dom ska sjunga för mig då, får se om dom kommer ihåg det då.


Jag och Ulrika (hennes bilder jag snott till min blogg då jag inte tog några egna)

Sen var det dax att hämta väskorna (frågade Peter om han kunde hämta dom om han fick 5 spänn i dricks, han sa "Ja vart är dom någonstans?" haha som sagt otroligt härlig kille, hela Date var ju så underbara.

Kul att man fick sådan kontakt med Peter ombord, då han varit ett av mina ögongodis sen i höstas då jag såg honom i dansbandskampen, va ju faktiskt tack vare honom jag började kolla på det haha.

Sen var det dax att gå av båten, det tråkigaste jag vet då jag älskar att vara ombord, så hoppas att få jobb på en båt snart.


Date. Det underbara bandet som ligger mig varmt i hjärtat.


With love// Sarah